Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Inventarizācija, inventarizācijas veidi un loma uzņēmumā Uz tēmu sarakstu
Inventarizācija, inventarizācijas veidi un loma uzņēmumā
Pishu kursovuju na etu temu i nehvataet informaciji o metodah inventarizaciji (FIFO, LIFO) i o "loma uzņēmumā" voobse ni4ego ne nashla

budu takze blagodarna za ljubuju informaciji na gosudarstvennom jazike

zaranee spasibo za ponimanie :))
Atbildes (26)
а про FIFO, LIFO.... пожалуйсто :'( :'( :'(
http://www.nsg.lv/document.html?id=10000021
http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=829&hl=1
Inventarizācija - uzņēmuma īpašumā un lietojumā esošo līdzekļu (ilgtermiņa ieguldījumu, produkcijas un naudas līdzekļu) apsekošana, reģistrācija inventarizācijas sarakstos un salīdzināšana ar grāmatvedības datiem, kā arī prasību un saistību summu saskaņošana ar debitoriem un kreditoriem.
Это методы оценки запасов, в Латвии (как и в большинстве стран) разрешены только ФИФО и средневзвешенная (некоторые правда применяют еще и метод фактических затрат, но это уже специфика). Ну а насчет роли.... вам как в теории или на практике?:)))
а по подробнее;-) :'(
не хочу надоедать и наглеть а вот про "loma uzņēmumā" информацию какую нибудь
мне вот интересно откуда Вы знаете столько полезной информации;-)
что не спроси на всё есть ответы
Ziniet ir tāds vērtigs saits
www.google.lvun arī citi kurā var dabūt informāciju un atbildi uz jebkuru jautājumu tikai jāpameklējās:-D
Vai tad nedeļas sākumā Jūs nerakstījāt par pamatlīdzekļiem?
Ja kursovuju pishu na temu "Inventarizācija, inventarizācijas veidi un loma uzņēmumā" a u4usj ja na "uznemej darbibe" poetomu s buhgalteriej u menja neo4enj :)) apopovodu "Vai tad nedeļas sākumā Jūs nerakstījāt par pamatlīdzekļiem?" a eto ja na kursah u4usj i eto doma6nee zadanie :)))a to znaete li bez znanij po buhgalteriji kursovuju ja sovsem ne spravljusj :)) tak 4to izvenite esli nadoedaju s glupimi voprosami :)) no mne bolj6e ne u kogo vsjo uznatj :))
Būt Jūs taču rakstāt, ka esat grāmatvedis!
Kitok, arī es esmu beidzis komercdarbības programmu augstskolā.Taču mums kursa darbā lika rakstīt par uzņēmējdarbību, nevis grāmatvedību.Jums vienkārši jānopērk mācību līdzeklis par grāmatvedību un tur jābūt aprakstītiem šiem jautājumiem.Vēl ir skolā pasniedzēji un Jums kursos ir pasniedzēji.Drusku palasiet arī pati - literatūru, MK noteikumus.Unskaidrība atnāks ar laiku.Neviensģēnijs nav piedzimis.:-)
Bet es zinu vienu, kurš ir piedzimis ģēnijs.
Ļoti labi, Jums, Aivar, ir paveicies.:-|
Trīs reizes varat minēt, Aivareno, kuru es domāju.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture