Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
alga Uz tēmu sarakstu

Ritms123 17.04.2008 22:15
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Atbildes (32)
смотря как этот palīgs помогает!

Lons 17.04.2008 22:37
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Prasiet pēc iespējas lielāku...:-S

Livijano 17.04.2008 23:02
601 ziņojums
601 ziņojums
Jā, jā, es arī meklēju grāmatvedi.
Atrakstīja kāda pārdevēja, kura tikai beigusi grāmatvežu kursus, nevienu dienu par grāmatvedi nav strādājusi, meklē izaugsmes iespējas, bet pat nepajautājusi ne darba specifiku, ne darba apjomu, pieprasīja 300 latus uz rokas (ārpus Rīgas).
Ambīciju gan jaunajiem tagad netrūkst, toties ar zināšanām un varēšanu ir tā kā ir.
Šeit forumā jau arī to var labi redzēt - nezina elementāras lietas, bet "noraksta" uz 30.aprīļa tuvošanos...
Atrakstīja kāda pārdevēja, kura tikai beigusi grāmatvežu kursus, nevienu dienu par grāmatvedi nav strādājusi, meklē izaugsmes iespējas, bet pat nepajautājusi ne darba specifiku, ne darba apjomu, pieprasīja 300 latus uz rokas (ārpus Rīgas).
Ambīciju gan jaunajiem tagad netrūkst, toties ar zināšanām un varēšanu ir tā kā ir.
Šeit forumā jau arī to var labi redzēt - nezina elementāras lietas, bet "noraksta" uz 30.aprīļa tuvošanos...

Aizķepēsies un nebūs kas palīdz!LOL

Aivareno 20.04.2008 09:11
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Ambera - trubas vai caurules?

Es saku caurules, Aivareno turās pie trubām.
Kā īsti ir pareizi, es kā nevaru tā nevaru saprast.
Kā saku kakis tā saku kakis, kā tad īsti ir pareizi jāsaka?

Es saku caurules, Aivareno turās pie trubām.
Kā īsti ir pareizi, es kā nevaru tā nevaru saprast.

Kā saku kakis tā saku kakis, kā tad īsti ir pareizi jāsaka?

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt