Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Maizes cepšana Uz tēmu sarakstu
Atbildes (42)
Varētu jau aicināt ciemos, bet... kur ciemiņi, tur alkohols...
Un es savukārt kogda napjusj, takaja dura...
Labāk jau tomēr nē, atturēšos, lai nekristu kaunā...
Un es savukārt kogda napjusj, takaja dura...
Labāk jau tomēr nē, atturēšos, lai nekristu kaunā...

"Jau visi kakti dzīvoklī aizkrauti ar sacepto maizi " - Skaidrs. Bilanču sagatavošanas sekas. Vai nu laba zālīte...LOL
Man visas bilances sen jau nodotas... 
Varu pievērsties maizes cepšanai un visādu muļķību rakstīšanai forumā.
Zālīte taču arī jāuzpīpē, kā tad bez tās...

Varu pievērsties maizes cepšanai un visādu muļķību rakstīšanai forumā.
Zālīte taču arī jāuzpīpē, kā tad bez tās...

Oi, oi, oi, nu tik panesās - skaistules un dievietes...
Sieviete - dieviete, sieviete - velns,
Vīriet's bez sievietes - maziņš un melns.
Es gan tam nepiekrītu...
Bet dzejnieks tā ir uzrakstījis.
Sieviete - dieviete, sieviete - velns,
Vīriet's bez sievietes - maziņš un melns.
Es gan tam nepiekrītu...

Vīrieši no rīta pamostās tikpat izskatīgi kā tad, kad aizgāja gulēt. Sievietes dīvainā kārtā pa nakti sabojājas.
Nu jau vairs nav tik traki!
Iešpricē ģīmī botaksu, lai nav nevienas krunkas, uztaisa permanento meikapu, lai visu laiku bezgala daiļa, iešuj milzu krūtis, lai stāv taisnas kā torņi un nenoļūk, sašpricē lūpas kā begodīlim, nogriež liekās tauku krokas, iztaisno kājas, pielīmē nagus un matus - un no rīta skaista tā, ka briesmas!
Iešpricē ģīmī botaksu, lai nav nevienas krunkas, uztaisa permanento meikapu, lai visu laiku bezgala daiļa, iešuj milzu krūtis, lai stāv taisnas kā torņi un nenoļūk, sašpricē lūpas kā begodīlim, nogriež liekās tauku krokas, iztaisno kājas, pielīmē nagus un matus - un no rīta skaista tā, ka briesmas!

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt