Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Maizes cepšana Uz tēmu sarakstu
Atbildes (42)
А продавцы вместе с печкой и репецты дают какие-то, а потом уже методом научного тыка качество определяется, или в бабушкин сундук за рецептами надо лезть:-)
Domāju, ka бабушкин сундук te nelīdzēs, jo viņas cepa malkas krāsnīs (kārtīgās maizes krāsnīs), bet mēs - elektriskos aparātos.

Мама моя прельстилась этой модой несколько лет назад. Рецепты в печке. Пару раз испекла. После чего решила, что в лавке проще и, зачастую вкуснее. Боюсь попутать, но это, в основном, для выпечки белого хлеба.
Нет. Там можно выпекать любой хлеб. Была бы мука. У меня свёкр печёт хлеб в такой пекарне. Уже года три и не нарадуется. Он живет в Финляндии, а там хлеб дорогой и не такой вкусный. А вот у нас..... При таком изобилии вкусного хлеба.... Незнааааю..;-)
Ну можно особо полезный ржаной испечь, на опаре и без пшеничной муки:-) Такого в магазине не продают, только если на рынке, и то не везде:-)
Anda, man siekalas mutē saskrēja... Atcerējos klases biedrenes maizītes. Pašas cepta saldskābmaize, cepta no "ķieģelīša" mīkstuma un kefīra ar kaņepju sviestu;-)
Rīt nopirkšu, redzēs, kas no tā visa sanāks 
Darba kolēģi cienāja - bija ļoti garšīga, ne tāda kā veikalos. Ceru, ka man arī sanāks

Darba kolēģi cienāja - bija ļoti garšīga, ne tāda kā veikalos. Ceru, ka man arī sanāks

Es visu laiku taisos uz vgk tusiņu, bet vienmēr iekrīt kaut kā tā, ka netieku! Ceru, ka pēc GP sastādīšanas, kad atkal rīkosiet, varēšu izrauties. Lai gan jau tagad zinu, ka maija divas pēdējās nedēļas (ceturtdienas un piektdienas) jau aizņemtas. Un tad, ja samācīšos maizi cept, ņemšu līdzi kādu kukuli!
Сомневаюсь, что там что-то выдающееся получится.
Если только горячее.
Показывали в телевизоре как это работает. Обычная мука, дрожжи, вода и еще что-нибудь для наполнителя. Оно все хорошо пока горячее. А как остынет, то булка и в африке булка. И зачем для этого еще печка.
Если только горячее.
Показывали в телевизоре как это работает. Обычная мука, дрожжи, вода и еще что-нибудь для наполнителя. Оно все хорошо пока горячее. А как остынет, то булка и в африке булка. И зачем для этого еще печка.
Anda, nu kā bulciņas izdevās?
Es tiko pļāpāju pa telefonu ar bijušo kaimiņieni, izrādās, ka viņai arī ir tāda krāsniņa, lieto jau veselu gadu un ir sajūsmā. Viņa vēl "tusējas" http://hlebopechka.ru/
Es tiko pļāpāju pa telefonu ar bijušo kaimiņieni, izrādās, ka viņai arī ir tāda krāsniņa, lieto jau veselu gadu un ir sajūsmā. Viņa vēl "tusējas" http://hlebopechka.ru/
мы покупаем http://www.laci.lv/ дома так не выпечешь, у них и печи особенные и рецепты.
Man ar to krāsni vieni joki - firma nav samaksājusi piegādātājiem un tie nedod preci! laikam man to krāsni nemaz nevajag
Tagad iztieku ar kēksiem un picām - nopērku gatavo mīklu maisījumu, piejaucu ūdeni un sviestu un cepu!

Esmu iegādājies maizes cepšanas krāsni, cepu maizi tā, ka maz neliekas.
Receptes man piegādā Aivareno.
Katru nedēļu jauna recepte. Spēj tik iemācīties receptes un cept.
Jau visi kakti dzīvoklī aizkrauti ar sacepto maizi - nevaru vien apēst. Bet tā esmu aizrāvies ar cepšanu, ka nevaru vairs apstāties.
Receptes man piegādā Aivareno.

Katru nedēļu jauna recepte. Spēj tik iemācīties receptes un cept.
Jau visi kakti dzīvoklī aizkrauti ar sacepto maizi - nevaru vien apēst. Bet tā esmu aizrāvies ar cepšanu, ka nevaru vairs apstāties.

?????????????????????????????????????????

Aivareno 20.04.2008 10:17
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt