По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

preces transportēšana Uz tēmu sarakstu

preces transportēšana
prece tiek pārdota krievijas fiziskai personai, bet transportēta tiks no LV uz vāciju, kur tiks nodota transporta kompānijai, kas viņu transportēs tālāk uz krieviju, un attiecīgi transporta kompānija arī formēs muitas deklarāciju.vienalga sanāk eksports un PVN 0%??

transports ir tikai starpnieki??
Sibylla
Sibylla 27.03.2008 10:52
1499 ziņojumi

Atbildes (4)

PVN 0%-jā. Ja Jums būs eksporta deklarācija un transporta dokuments, kas apliecina, ka prece tik tiešam transportēta no Vācijas uz Krieviju, tad droši vien to var nosaukt par eksportu un piemērot 7.p.1.d.
Jevgenijs1
Jevgenijs1 27.03.2008 11:01
162 ziņojumi
muitas deklarācija būs, kā man paskaidroja - tad pa pastu, kad transportēšana būs pabeigta. mani mulsina, ka izvedīs no Lv martā, līdz krievijai tiks aprīlī, deklarāciju atsūtīs aprīļa beigās - a PVN deklarācijā man tas darījums jāliek par martu.
Sibylla
Sibylla 27.03.2008 11:12
1499 ziņojumi
Транспортники счета в некоторых случаях могут выписывать в течение 90 дней.
Albina
Albina 27.03.2008 11:14
64884 ziņojumi
Транспортники счета -rēķinu manis pēc viņi vispār var nerakstīt,nebūs jāmaksāLOL

tātad pēc 90 dienām var atklāties, ka viņi nejauši aizmirsa nodeklarēt un mums jāmaksā pvn??

it kā jau loģiska vēlme, ja cilvēkam pieder transporta firma, tad vest savu preci ar savu firmu, lai arī ceļs no tā paliek 2x garāks, bet ievedot savā valstī viņam būs jāmaksā ievedmuita un pvn. un tad visi brīnīsies, ko tas grāmatvedis var piekasīties pie katras lapeles.
Sibylla
Sibylla 27.03.2008 11:26
1499 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.