По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Pašnod./uzņēmuma līgums? Uz tēmu sarakstu

Pašnod./uzņēmuma līgums?
Labdien, kolēģi! Man atnāca VID vēstule par avansa maksājumiem aprēķinu un līguma atbilstību darba līguma pazīmēm. Līgumā ir norādīts ka pakalpojumu sniedzu uzņēmuma telpās un izmantoju viņu tehniku, no kā izsecinājuši ka neesmu neatkarīga un jāmaksā 25 % nodoklis. Man ir jautājums vai Jums ir līdzīgas situācijas un kāpēc to uzskata par atbilstošu darba līgumam. Protams izeju zinu, noslēgt nomas līgumu par telpu un tehnikas izmamantošanu, bet vai tas ka līgumā tas jau ir atrunāts neparedz ka par to jau ir vienojušies un pret rēķinus par izmantošanu nav jāiesniedz.
Sann
Sann 25.03.2008 12:35
369 ziņojumi

Atbildes (3)

Я думаю, что в Вашем варианте чистый трудовой договор. Можно арендовать помещение, компьютер, но как бухгалтерскую программу? А что мешает заключить трудовой договор?
Irena22
Irena22 25.03.2008 13:03
42998 ziņojumi
Bet kurš tad grib 25 % maksāt. Programmas izmantoju 2: viena uzņēmuma, otra mana.
Sann
Sann 25.03.2008 18:33
369 ziņojumi
Bet grāmatvedības pakalpojumus kad sniedz uzņēmums uzņēmumam arī ir situācijas kad uzņēmuma nosacījumos ir uzņēmuma grāmatvedības pakalpojumi, tad tur problēmu nav, bet kad pašnodarbināta persona, tad tas ir vienīgais ko uzskata par kasīšanās iemeslu?
Sann
Sann 25.03.2008 18:37
369 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.