Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
degvielas norakstīšana
Sveiki! Firma veic transporta pakalpojumus citai firmai pa ārzemēm. Ārzemēs viņi mums lej degvielu, bet piem. līdz Vācijai mēs braucam pa savu degvielu. Kā lai es noraxtu mūsu lieto degvielu, jo nesakritīs taču spidometrs. Varbūt ir kādi ieteikumi. paldies!!!!
Atbildes (19)
Как это спидометр не совпадет?
Ja es noraxtīšu savu degvielu, bet kur tad lai es lieku otras firmas lieto un nezinu cik daudz liets.murgs....
Ну так и списывайте свою часть. То, что они там льют, вас не должно волновать.
Kā man tad būs ar spidometru?
А что спидометр? Со спидометром все в порядке. Пишете фактические показатели.
расход за пробег - ноль... просто мечта, а не учёт!LOL
Ok! Paldies!!!
Именно так, расход за пробег - ноль
мне бы кто топливо в баки нахаляву наливал!... во у шефа ЩАСТЬЕ было б!... и у меня тож!!!LOL
tā jau nav īsti

, tad mums iznāk mazāku rēķinu par sniegto pakalpojumu izraxtīt.
Bet viņu degvielu jau savā rēķinā Jūs neietversiet, bet sava izlietotā būs redzama.
kur var uzzināt cik degvielas patērē kombains ,traktors uz 1 hektāra.ka labāk norakstīt
Ja traktors un kombains uz tā 1 ha stāv un tikai rūc visu dienu - neko daudz nepatērē, ja brauc - tad gan droši vien kaut cik patērē. Kaut kā tā.
Jāskatās spidometrā.
Man ne spidometra nav.Manir tikai iepirkti tonnas degvielas un aptuveni hektari.Koisti dara ari nezinu, bet janoraksta vienalga.
Nu tad piezvaniet traktoristam un kombainieram un pavaicājiet, cik "ēd" viņu tehnika. Viņiem taču jāzin.;-)
http://www.saimnieks.lv/index.php?obj=109&sub=4&detail=0&id=141
Par traktoru degvielas patēriņu un tā izlietojuma ekonomiskumu informāciju var iegūt no brošūrās un reklāmu materiālos atrodamajiem traktoru tehniskajiem datiem...
Maršruta lapu ģenerators:
http://auto.miljons.lv/varbūt kādam noder
Jopcik, tas ģenerators nestrādā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture