По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Maksātnespēja, bankrots, kredīti un aizņēmumi. Noma, īre, līzings

Trīspusējs AKTS Uz tēmu sarakstu

Trīspusējs AKTS
Vai kāds nevarētu man palīdzēt ar Trīspusēju aktu. Ir nepieciešams parada ieskaits, bet tikai trīspusējs. Pateicos jau iepriekš!!! veinbergs@inbox.lv
Incisv77
Incisv77 10.03.2008 15:28
57 ziņojumi

Atbildes (5)

Man ir trīspusējs līgums par parāda saistību nodošanu citai firmai. Vai tāds der?
Mushmire
Mushmire 10.03.2008 16:55
220 ziņojumi
Man ir situācija, ka mums ieskaitīja naudiņu cita firma par citu firmas produkciju, bet tagad mēs gribam skaitīt nevis atpakaļ, bet tai firmai kurai pienācās jau pašā sākumā.
Incisv77
Incisv77 10.03.2008 17:01
57 ziņojumi
В данном случае составляется не акт, а соглашение или договор между участниками.
Tt7
Tt7 10.03.2008 17:28
37863 ziņojumi
Tad mans variants neder!
Mushmire
Mushmire 10.03.2008 19:37
220 ziņojumi
10.03.2008 17:01

Man ir situācija, ka mums ieskaitīja naudiņu cita firma par citu firmas produkciju, bet tagad mēs gribam skaitīt nevis atpakaļ, bet tai firmai kurai pienācās jau pašā sākumā.

Ja norēķins augstākminētā kārtībā tiks veikts saskaņā ar līgumu starp šīm trim firmām, tad nekāds akts nav nepieciešams.

Ja nauda Jūsu kontā ieskaitīta kļūdaini, tad tā ir jāatskaita atpakaļ tai firmai, kuras maksājums tas ir bijis.

Ja
Liepupe
Liepupe 10.03.2008 20:06
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.