Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Atvaļinajuma kompensācija kad cilvēks ir atbrīvots, sakara ar cilv.sa Uz tēmu sarakstu

Lanik 04.03.2008 10:13
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Atbildes (15)
neko nesapratu:-/
Jo pēc vienošanas kad viņš strādāja viņam pienākas 28 kalend un apmaksātas dienas (jo ir nakts darbs).???? kāds te sakars ar nakts darbu?
Jo pēc vienošanas kad viņš strādāja viņam pienākas 28 kalend un apmaksātas dienas (jo ir nakts darbs).???? kāds te sakars ar nakts darbu?
Apmaksāto dienu skaitam nav nekāda sakara ar nakts, dienas vai virsstundu darbu! Tas ir atkarīgs no darba režīma.
Vienkārši jāmaklē meklētājā! Desmitiem tēmu!
Vienkārši jāmaklē meklētājā! Desmitiem tēmu!
Kad darbinieks slēdz līgumu, viņam pateica ka viņam pienākas 28 atvaļinajuma dienas, kuri bus apmaksātie pilnā apmērā...Un es tagad nesaprotu, ka rēķinat to kompensāciju...

Lanik 04.03.2008 10:23
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Un vēl šis cilvēks ir atbrīvots tāpēc ka ir cilvēku skaitu samazināšana un prāsa kompensāciju...kāda apmēra viņai jābūt - 1 mēnesis?

Lanik 04.03.2008 10:24
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Līguma uzrakstīts kā darbiniekam pienākas 28 kalendāras dienas gada. Kā es saprotu, tā pateica vadītājs, bet līguma ta nav atspoguļots

Lanik 04.03.2008 10:29
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Ambera - drīz vispār būs sliktāk...

Lanik 04.03.2008 10:30
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Mēli pie papīra nepiešūsi!
Ja vadītājs rīkojumā par atvaļinājumu nir ierakstījis 28 kalendāras dienas un 28 dienas apmaksāt, tad rēķiniet, ja nav, tad ... Darba likums jālasa!
Ja vadītājs rīkojumā par atvaļinājumu nir ierakstījis 28 kalendāras dienas un 28 dienas apmaksāt, tad rēķiniet, ja nav, tad ... Darba likums jālasa!
Ja jau sasolījāt, tad maksājiet, jo vairāk , jo labāk. Neviens nesodīs, jo valstij tiks vairāk nodokļu
Andaz - esiet mierīgs/a...LOL

Lanik 04.03.2008 10:34
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Paldies Ambera, es arī tā domāju, lai cilvēks nenāk uz darba inspekciju

Lanik 04.03.2008 10:34
168 ziņojumi
168 ziņojumi
Man jau ir vienalga ko un kā Jūs tur sarēķināt!
Bet, ja sarēķināsiet bez vadības rīkojuma, tad šefs Jums to galvu noskrūvēs LOL, par to, ka grāmatvedis par daudz izmaksājis!
Bet, ja sarēķināsiet bez vadības rīkojuma, tad šefs Jums to galvu noskrūvēs LOL, par to, ka grāmatvedis par daudz izmaksājis!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt