Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Jocīgi Uz tēmu sarakstu

Vinkijs 29.02.2008 19:30
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Atbildes (38)
Varbūt,ka kam arī uksus sladkij!!!LOL

Vinkijs 04.03.2008 09:43
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
AHA:-D

Vinkijs 04.03.2008 11:21
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Tūdaļ aizskaitīšu:-)

Vinkijs 04.03.2008 11:24
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Vai ta jau štati ieskaitīja to miljonu?:-O
redz, mēs ar Aivaru par konsultācijām arī kaut ko nopelnīsim! "D
redz, mēs ar Aivaru par konsultācijām arī kaut ko nopelnīsim! "D
Vinkij!
Apsveicam!
Jūs loterijā esiet vinnējis imigrantu bērnu no Jamaikas, ja neieradīsieties pēc laimesta 14 dienu laikā, nosūtīsim Jums visu ģimeni!!!
Apsveicam!
Jūs loterijā esiet vinnējis imigrantu bērnu no Jamaikas, ja neieradīsieties pēc laimesta 14 dienu laikā, nosūtīsim Jums visu ģimeni!!!
Jā ,saņēmu miljonu un vēl piedevām bērnus no Jamaikas.Būs ar Jums jadalās.Viena nespēšu iztērēt

Vinkijs 05.03.2008 11:18
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Амьерочка- это не на французский манер, это буковки на клавиатуре рядышком и от смеха, одну раньше другой успела на страничку вскочить.
Aivars007
Es vienmēr zinu kas man var atsūtīt e-pastu...
Gaišreģis esat? Ko tādu vēl Jūs zināt uz priekšu?
Irēnai taisnība. Atverot e-pasta vēstuli, nekas nenotiek. Nav jāatver pielikumi, kuri var saturēt vīrusus, sevišķi jau ar paplašinājumu *.exe
Un cienījamajam Aivareno, spriežot pēc šeit rakstītajiem tekstiem, manuprāt, piemīt kāda mānija. Kāda - neizteikšos.
Cienījamais, Aivars007 - ticiet man, man nepiemīt nekāda mānija.Bet ja Jums tā patīk domāt - domājiet.
E-pastus es redzu pēc to adresātiem.Un protams piekrītu, ka pielikumi vaļā nav jāver. Bieži vien e-pasti satur dažādas saites ar reklāmu utt.Laikamtomēr jāmēģina šajā klubā mazāk kaut ko komentēt - citādi man vēl šizofrēniju piedēvēs.:)))
Es vienmēr zinu kas man var atsūtīt e-pastu...
Gaišreģis esat? Ko tādu vēl Jūs zināt uz priekšu?
Irēnai taisnība. Atverot e-pasta vēstuli, nekas nenotiek. Nav jāatver pielikumi, kuri var saturēt vīrusus, sevišķi jau ar paplašinājumu *.exe
Un cienījamajam Aivareno, spriežot pēc šeit rakstītajiem tekstiem, manuprāt, piemīt kāda mānija. Kāda - neizteikšos.
Cienījamais, Aivars007 - ticiet man, man nepiemīt nekāda mānija.Bet ja Jums tā patīk domāt - domājiet.
E-pastus es redzu pēc to adresātiem.Un protams piekrītu, ka pielikumi vaļā nav jāver. Bieži vien e-pasti satur dažādas saites ar reklāmu utt.Laikamtomēr jāmēģina šajā klubā mazāk kaut ko komentēt - citādi man vēl šizofrēniju piedēvēs.:)))

Aivareno 05.03.2008 19:30
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt