Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pos termināla čeki
Sveiki!
Jautājums: vai tie čeki, kas saglabājās pēc klienta norēķināšanās ar kredītkarti ir jāsaglabā grāmatvedībā?
Domāju, ka nav.
Kādas jūsu domas?
paldies!
Atbildes (8)
А как докажете, что он расчитался именно с вами, если он через месяц придёт?
В бухгалтерии эти чеки точно не нужны. У нас они хранятся на местах торговли, и отвечает за них директор магазина.
Ну это у кого как, но выбрасывать их не рекомендуется:-)
pierādīsim pēc bankas izdotā izraksta.
?
Es Jums arī silti ieteiktu saglabāt.Dzīvē visādi gadās.Var noderēt.Kaut vaai datu salīdzināšanai.Es līmēju pa dienām uz lapām un man ir iekārtota mape "Norēķini ar banku kartēm".Iešuju mapē gan čekus , gan atskaiti no First Data. Jums taču nekas slikts nenotiks, ja kādu laiku uzglabāsiet.:-)
Ещё бывают неприятности с этими чеками,когда в кассе рассчитываются ворованными карточками.Полиция имеет право запросить тот чек,на котором оставлена подпись покупателя.У меня было 2 таких случая,у нас эти чеки хранились у старших кассиров,и очень строго за этим следили.
Tā jau ir, vienmēr labāk nodrošināties
Tad kā ir lielveikaliem, tur taču tāds apjoms.....
Arī lielveikali arā nemet.:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture