Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
dokumenti noformeti datorsalikumā Uz tēmu sarakstu
1013 ziņojumi
Atbildes (29)
6767 ziņojumi
39 ziņojumi
ziņojumu: 9 26.02.2008 15:21
Bet pie datora mūsdienās tikt nav nekāda problēma, vai tad ir aizliegts izdukāt tos dokumentus kaut vai "mājās pie drauga"?
Redzēs, ko VIDs uz jūsu muļķigo atbildi atbildēs!
39 ziņojumi
Nav firmai datora, kārto grāmatvedību manuāli (ar roku, veikalā pirktās veidlapās), jo man kā vēsturniecei, nav arī pašai nopirktas licencētas datorprogrammas, lai varētu noslēgt līgumu un kārtot grāmatvedību uz sava datora!
Kad kāds no mums to visu sagādās, tad sākšu kārtot grāmatvedības uzskaiti ar datoru!:-S
Man ir viens mazš jautājums. Lūdzu atbildiet! Vai VID varētu būt pretenzijas, ja uzņ. ir dators, bet nav printera un visi dokumenti , t.sk trešajai personai - ir pieejami kā datorizdrukas.
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Bet kā ar to VID?
Būs labi?
2691 ziņojums
Rēķinus?!
Vai tas nebūs bišķīt par šerpu?
Vai tas tā būtu sakaņā ar likumu par PVN?
2691 ziņojums
Es nāku pārbaudīt un jautāju - kur jūs izdrukājat?
Jūs kaut ko man atmurgojat par datorfirmu, piemēram. Es jautāju tālāk - kur rēķins, līgums par sniegto pakalpojumu vai EKA čeks!
Man jau personīgi, pilnīgi vienalga, kā jūs tur drukājat, kur, kāpēc un vai vispār! Bet VIDā arī pilnīgi muļķi nestrādā. Gatavojaties atbildēt uz viņu jautājumiem.
Jautājums Jums bija sekojošs:
Vai VID varētu būt pretenzijas, ja uzņ. ir dators, bet nav printera un visi dokumenti , t.sk trešajai personai - ir pieejami kā datorizdrukas.
Bet kādā sakarā tad 28.02.2008 15:39 rakstītais -> kur līgums, rēķini par sniegtajiem pakalpojumiem par atskaišu izdruku (viss ir atskaites ).
Dabiski, ka rodas jautājums - Vai tas nebūs bišķīt par šerpu?
Atvainojos, bet nepieciešama kvalificēta atbilde.
2691 ziņojums
Ko vēl man pateikt?:-O Es pat iespējamos jautājumus uzrakstīju!
Un par rēķiniem - ja jau kaut kur drukājat, tad kādam par to ir jāsamaksā! Kā nekā papīru, tinti un laiku tērē!
Kvalificētu atbildi varat saņemt uzdodot jautājumu rakstiski kompetentai iestādei, kuras atbilde būs izmantojama kā dokuments, piemēram FM, VID.
39 ziņojumi
1727 ziņojumi
To, ka Jums “…jau personīgi, pilnīgi vienalga, kā jūs tur drukājat, kur, kāpēc un vai vispār…” varētu saprast, bet = vai Tāpēc mēs te esam? Ieskaitot Jūs.
28.02.2008 16:31 tiku līdz jautājumam:
Bet kādā sakarā tad 28.02.2008 15:39 rakstītais -> kur līgums, rēķini par sniegtajiem pakalpojumiem par atskaišu izdruku (viss ir atskaites ).
Dabiski, ka rodas jautājums - Vai tas nebūs bišķīt par šerpu?
Uz ko Jūsu teiktais “…Un par rēķiniem - ja jau kaut kur drukājat, tad kādam par to ir jāsamaksā. …”
Bet ne par nemaksāšanu jautājumā ir runa un par tādu iespēju ir jautājums, bet gan par kritēriju darījuma noformēšanā, ja jau jautājuma sakarā ar vieglu roku mainījāt tos no papīru kalniem “…kur līgums, rēķini par sniegtajiem pakalpojumiem par atskaišu izdruku (viss ir atskaitespiebilstot “ uz ,,,vai EKA čeks!” .
Ja mans jautājums jau sākotnēji bija par sarežģītu, Andaz – tad tā arī sakiet.
Lai gan, kā no bijušās VID darbinieces, ka pati rakstījāt, cerēju rast vienkāršu un visiem saprotamu atbildi.
Tikai nekliedziet lūdzama!
Jau iepriekš pateicos.
2691 ziņojums
1499 ziņojumi