Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Reorganizācija (pievienošanas)
Labdien, man ir jautājums. Vajag uzrakstīt vienošanās vai rīkojums, par to, ka darbinieki tiek pārcelti uz pievienoto SIA. Vai kādam ir eksemlārs?? nevaru par izdomāt, kas tur jāraksta???
Paldies
Atbildes (7)
Не предусмотрен законом о труде перевод. Мы всех увольняли/принимали. Проблема возникает только с отпускным периодом. Всем выплатили компенсацию. Во всяком случае, я ничего не нашла в законе подходящего.
Ja sli6ala, 4to mozno vienošanās ili rikojums. sam 6ef govorit vienošanās pisatj. ja v zatrudnenii
У Вас из регистра будет лемумс о ликвидации фирмы, которую Вы присоединяете. С работниками все-равно придется подписать новые трудовые договора. И в СГД сдать отчеты по работникам. В одной фирме с 25 кодом , в другой с 11.
Eto ne likvidacija, eto prisoedinenie.
Да понятно, понятно. Но фирма прекращает существование путем присоединения. За период с 01.01.до даты исключения из регистра Вы должны будете сделать все годовые отчеты ВИДу по полной программе. На это, как обычно дают 4 месяца. Только после сдачи всех отчетов ВИД перенесет остатки из одной карточки в другую.
Если Вы не подадите в ВИД сообщение об увольнение и принятии работников, то они так и останутся болтаться неизвестно где.
Vispirms vajadzīga rakstisks pielikums darba līgumam par vienošanos ar darbinieku, ka viņš piekrīt pārcelšanai uz citu darba vietu. Rīkojumu priekšnieks raksta priekš administrācijas, grāmatvedības, lai tie būtu lietas kursā
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture