По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Kā mani publiski apkaunoja... Uz tēmu sarakstu

Kā mani publiski apkaunoja...
Vakar veikalā, kurā mani pazīst viss personāls un liela daļa pircēju, kārtējo reizi iepirkos. Kad sāku ievadīt PIN kodu, sapratu, ka sajaucu to ar ar savas māsas durvju kodu, jo cipari tajos ir stipri līdzīgi. Tad man aizvērās širmis un es kļūdījos vēl divas reizes kā pēdējā idiote.Teicukasierei, ka norēķināšos ar naudu un to arī darīju.Te piesteidzās apsargs un lika atdot viņam karti,pratināja , kā mani sauc,vai tā ir mana karte u.t.t. Tas ,starp citu, traucēja man norēķināties ar kasieri, kura aizrādīja tam apsargam, ka esmu pastāvīgā pircēja.Es tam tipam aizliedzu ņemt manu karti,kura atradās man priekšā uz letes.Viņš teica, ka sauks policiju, es, protams, piekritu. Tā vietā viņš pa rāciju atsauca savu kolēģi un nu jau divi melnā ģērbti vīri uzicināja mani uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un vēl ciādi komentēja notikušo. Protams , ka šāds priekšnesums pievērsa plašākas sabiedrības uzmanību. Tad es no tā sāku nogurt un iedevu viņiem dokumentu,karti. Galvenais vīrs ilgi un sešstāvīgi atvainojās, tomēr mani nepamet sajūta, ka visam bija jānotiek kaut kā savādāk. Esmu par to, lai norēķini būtu droši,bet vakar mans noziegums bija tikai tas, ka ievadīju nepareizu kodu. Tādos gadījumos bankomāts "norij" karti klusējot. Vispār manai izklaidībai bija iemesls, jo mana uzmanība bija veltīta viesu uzņemšanai, es steidzos.
Sheridan
Sheridan 31.01.2008 09:36
183 ziņojumi

Atbildes (76)

"sešstāvīgi atvainojās" - labs vārdu salikums
Meisija
Meisija 31.01.2008 09:42
219 ziņojumi
Конечно, разбираться с Вами они должны были не на весь магазин, а со словами: пройдите с нами...Но увы, хотя полицию и апсардзе этому учат, но толи память у них плохая, толи вообще уроки прогуливали:'(

Примите сочувствия.
090909
090909 31.01.2008 09:44
3245 ziņojumi
Pēc manām domām, Jums nav daudz attaisnojuma.

Apkalpojošās sfēras darbinieku pienākums šādos gadījumos ir darīt visu, lai šādu pircēju, kurš nezina norēķinu kartes PIN kodu, aizturētu.

Cik korekti un cik iecietīgi to darīja Jūsu aprakstītie "tas tips" un "divi melnā ģērbti vīri", tas jau ir cits jautājums, ko nevaru komentēt, jo nebiju klāt. Taču spriežot pēc divām pazīmēm: 1.tasfakts, ka Jūs savu piedzīvojumu aprakstījāt forumā; 2.pēc Jūsu ziņojuma satura - Jūs nebūt neesat "nevainīga aitiņa", bet gan drīzāk izklaidīga un nesavaldīga (iespējams, arī histēriska) sieviete.

P.S. Tam faktam, ka Jūs veikalā pazīst, nav absolūti nekādas nozīmes šajā konkrētajā situācijā.

P.P.S. Paliek atklāts jautājums - kāpēc Jūs veikalā pazīst "viss personāls un liela daļa pircēju." Es personīgi spēju iedomāties - kāpēc, taču paturēšu to pie sevis.

MVVNAPFDV
Aivars007
Aivars007 31.01.2008 09:44
26984 ziņojumi
Сочувствую, что так произошло. У меня в кошельке обычно 3-4 карточки от разных банков с разными кодами, я часто их путаю и забываю, если это происходит при расчетах в магазине, то прошу продавца поменять карту или расчитываюсь наличными. наверное это тоже выглядит подозрительно - девушка пытается заплатить двумя-тремя карточками и в итоге платит деньгами - но видимо у меня внешность совсем не подозрительная, т.к. никогда никаких проблем из-за этого не возникало. Даже наоборот однажды, когда налички не оказалось - мне продавец умудрилась снять деньги без кода с Эго карты - наверное это тоже не очень хорошо.
Ekaterina
Ekaterina 31.01.2008 09:44
259 ziņojumi
Ak šie indīgie vīrieši:-/
Janah
Janah 31.01.2008 09:51
285 ziņojumi
Jānēsā līdzi kodu saraksts, tieši šādiem gadījumiem- kad aizveras širmis.:-D

Kopš vienu dienu atnākot uz darbu pēkšņi aizmirsu datora paroli( pilnīgs melnais caurums galvā), nēsāju līdzi garum garo sarakstu.
Sola
Sola 31.01.2008 09:52
2451 ziņojums
Protams, protams - visi vīrieši ir cūkas, pie sienas viņus visus un nošaut - ja nav, lai nav!

Tikai padomājiet, kādu "dziesmu dziedāsiet", ja pazaudēsiet karti vai ja Jums to nozags, un kāda "superizpalīdzīga" pārdevēja "продавец умудрилась снять деньги без кода с Эго карты".

Gribētos redzēt Jūsu reakciju šādā gadījumā.

"Pēc kara i bāba gudra"...!
Aivars007
Aivars007 31.01.2008 09:58
26984 ziņojumi
Aivar 007 - man jūs jāapbēdina, mani visi mīl, jo izturos pret visiem laipni un labvēlīgi.Esmu līdzsvarota un man ir labas manieres. Nekad nezogu. Ļoti mīlu dzīvniekus. "Tos, kam pieder pasaule" mīlu fanātiski. Ļoti nožēloju, ka palaidu garām Jūsu vārda dienu un tikai tādēļ nepievienojos plašajam apsveicēju pulkam! Lai Jums labi klājas!
Sheridan
Sheridan 31.01.2008 10:02
183 ziņojumi
Nu kulturālu apkalpošanu mēs tā arī laikam nesagaidīsim, it sevišķi no apsardzes puses. Ko var gaidīt no vīriešiem, kuru prātiņš nesniedzas tālāk par lūrēšanu uz pirkstiem un kabatās.
Ambera
Ambera 31.01.2008 10:04
21759 ziņojumi
Aivar, nu neber sāli uz brūcēm! Nu cilvēkam taču vajadzīgs atbalsts un mierinājums.
Ambera
Ambera 31.01.2008 10:06
21759 ziņojumi
Krājbankai ir labs paņēmiens, kā var droši nēsāt līdz kartiņu, kurā kods ir apslēpts tikai lietotājam zināmā veidā. Vajadzēs ieteikt arī savai bankai.
Sheridan
Sheridan 31.01.2008 10:09
183 ziņojumi
Protams, man sievietes brūces grūtāk izprast.

Uzrakstīju garu atbildi Sheridian, bet serveris izmeta mani.

Pavisam īsi atkārtošos - PALDIES par vēlmi mani apsveikt, bet tāpēc es savas domas nemainīšu.

Aivars007
Aivars007 31.01.2008 10:10
26984 ziņojumi
Ambera, paldies, bet uz Aivaru nevar ne dusmoties, ne apvainoties, tā ir īsta kaķa daba. Viņš ir ļoti jauks!
Sheridan
Sheridan 31.01.2008 10:13
183 ziņojumi
Kaķi tādi ir - glaudi viņu no rīta līdz vakaram, taču pēkšņi viņš vienalga izlaiž nagus... Un tad... sāp!
Aivars007
Aivars007 31.01.2008 10:15
26984 ziņojumi
Jāpiekrīt, ka apsargi situāciju pārlieku dramatizēja. Spriežot pēc stāstītā apstākļiem - vai nu ar mazu vai bēdīgu pieredzi.

Es parasti daru tā - kur nepieciešams ievadīt PIN vai vai nedaudz klientu - dodu karti, kurai ir foršs skaitāmais.

Ceru, Sheridan, ka svētki tomēr bija jauki svētki.
Liepupe
Liepupe 31.01.2008 10:21
nav ziņojumu
Обидно, конечно. Но это проблема всех силовых структур во всем мире. Они в основном имеют дело далеко не с лучшими представителями нашего общества - алкашами, ворами, хулиганами, маньяками, убийцами. Где же там светских манер набраться.

Может в каких благополучных америках-европах с ними психологи работают, а для нашего начальства - это лишние расходы. Лучше мерсик новый себе прикупить. Вот и имеем то, что имеем.

Продавщицы тоже задолбаны начальством и вечными вычетами за недостачи. Бывает иной раз, что сослепу копейки перепутаешь и недодашь денег, так смотрят будто на воришку.

Такая уж у нас жизнь в самой бедной стране Европы. Злые все и нервные.
Maija
Maija 31.01.2008 10:31
28223 ziņojumi
Patiešām jūtu līdzi stāsta varonei. Te nu mēs esam tikuši ar jaunajām tehnoloģijām. Visur vajadzīgi kodi un paroles, datoram, internetbankām, kredītkartēm, utt. Katra banka rūpējas par savu klientu drošību, kodu un paroļu formāti kļūst aizvien sarežģītāki un tie biežāk jāmaina. Man bija situācija, kad tikko biju iemācījusies no galvas savu vienas no internetbankām paroli (lietoju reti - 2x mēsnesī), kura sastāv no 13 zīmēm, no kurām vairākas nedrīkst atkārtoties un noteiktam skaitam jābūt cipariem, tad kārtējo reto reizi ejot iekšā internetbankā, man pieprasīja nomainīt paroli. Un tā ik pa 2 mēnešiem. Atkal jāsāk viss no sākuma. Bez tam jaunajai parolei ir jāatšķiras no vecās par noteiktu zīmju skaitu. Vai patiešām nav iespējams izgudrot ko tādu, kas ļautu identificēt personu citādā veidā?
Daceneste
Daceneste 31.01.2008 10:31
142 ziņojumi
Ja klients ievada nepareizu PIN kodu apsardzei nav pienākums viņu aizturēt. Jā, var palūgt personu apliecinošus dokumentus un palūgt parakstīties, lai salīdzinātu parakstus. Un runājot par vīriešiem un viņu atmiņu, tad katrs otrais no mūsu darbiniekiem, un mums viņu ir vairāk kā 40, regulāri kaut ko aizmirst un sajauc, un brauc uz banku izņemt jaunas kartes un kārtot pin-kodu nomaiņu. (Pie tam jauni, izglītoti un viscaur saprātīgi cilvēki).

Tā kā Aivars 007 savus komentārus attiecībā uz sievietēm, un viņu atmiņu uz PIN kodiem varētu atstāt pie sevis!
Tiggra123
Tiggra123 31.01.2008 10:34
435 ziņojumi
Pievienojos Tiggra123 teiktajam 10:34. Jo vairāk tāpēc, ka daži teicieni bija ļoti jau *izmeklētā* fomā.
Liepupe
Liepupe 31.01.2008 10:46
nav ziņojumu
Tiggra123

Pilnīgi nevietā Jūs par mani tik nievājoši izsakāties.

Jo... neesmu es šeit izteicis savus komentārus attiecībā uz sievietēm, bet gan uz vienu konkrētu gadījumu, kurā iesaistītas gan sievietes, gan vīrieši.

Un par atmiņu (kuram tā labāka - sievietei vai vīrietim) arī neesmu bildis ne vārda.

Taču par Jums gan varu izteikt savu viedokli - Jūs esat nesavaldīga - nonievājat cilvēku, pat lāga neizlasījusi viņa rakstīto. Neko labu par Jums tas neliecina.

Lūk tā, cienījamā!
Aivars007
Aivars007 31.01.2008 10:49
26984 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.