Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kompenseta atvalinajuma nauda & algas pielikums Uz tēmu sarakstu
Kompenseta atvalinajuma nauda & algas pielikums
Labdien!
Radusies situacija - darbiniekam pedejo 6 menesu laika tikusi paaugstinata alga, bet sobrid vins iet prom no darba.
Kompensacija par neizmantoto atvalinajumu jaaprekina no videja par pedejiem 6 menesiem (videjais butiski zemaks, jo alga vel bija maza). Parasta gaijuma butu japielidzina algai,ja par menesi sanak mazak, bet kaa ir shaja gadijuma, ja nostradats nepilns menesis?
Atbildes (4)
Piebildishu, ka darbiniekam ir cietaa alga (meneshalga)
Algai pielidzina tad, ja ir minimālā alga.
Īsti nesaprotu, kāpēc vajag, lai darbiniekam ejot projām būtu liela vidējā alga, ja reāli tās nebija pēdējos sešus mēnešus un vidējais nesanāk tik liels kā pēdējā mēneša alga.Kā bija, tā bija, no pusmēneša nerēķina. Lai pastrādā līdz mēneša beigām:-/ un tad atbrīvojas, ja tas ietekmē 6 mēnešu periodu ar lielo algu. Varbūt es kaut ko nesaprotu no Jūsu aprakstītās situācijas.
Es ņemu pēdējos 6 pilnos mēnešus un sevi ar kaut kādiem pusmēnešiem neapgrūtinu!
Un man, tāpat kā Vijolītei, nav skaidrs kāpēc uzņēmumam būtu jāmaksā lielāka kompensācija, ja tāda darbiniekam nemaz nepienākas?
Ja vadība grib maksāt vairāk pie aiziešanas (varbūt "atkāpšanās nauda"), lai raksta rīkojumu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture