По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Kompenseta atvalinajuma nauda & algas pielikums Uz tēmu sarakstu

Kompenseta atvalinajuma nauda & algas pielikums
Labdien!

Radusies situacija - darbiniekam pedejo 6 menesu laika tikusi paaugstinata alga, bet sobrid vins iet prom no darba.

Kompensacija par neizmantoto atvalinajumu jaaprekina no videja par pedejiem 6 menesiem (videjais butiski zemaks, jo alga vel bija maza). Parasta gaijuma butu japielidzina algai,ja par menesi sanak mazak, bet kaa ir shaja gadijuma, ja nostradats nepilns menesis?
Saulite777
Saulite777 21.01.2008 17:42
224 ziņojumi

Atbildes (4)

Piebildishu, ka darbiniekam ir cietaa alga (meneshalga)
Saulite777
Saulite777 21.01.2008 17:43
224 ziņojumi
Algai pielidzina tad, ja ir minimālā alga.
Andaz
Andaz 21.01.2008 17:46
27897 ziņojumi
Īsti nesaprotu, kāpēc vajag, lai darbiniekam ejot projām būtu liela vidējā alga, ja reāli tās nebija pēdējos sešus mēnešus un vidējais nesanāk tik liels kā pēdējā mēneša alga.Kā bija, tā bija, no pusmēneša nerēķina. Lai pastrādā līdz mēneša beigām:-/ un tad atbrīvojas, ja tas ietekmē 6 mēnešu periodu ar lielo algu. Varbūt es kaut ko nesaprotu no Jūsu aprakstītās situācijas.
Vijoliite
Vijoliite 21.01.2008 17:53
1711 ziņojumi
Es ņemu pēdējos 6 pilnos mēnešus un sevi ar kaut kādiem pusmēnešiem neapgrūtinu!

Un man, tāpat kā Vijolītei, nav skaidrs kāpēc uzņēmumam būtu jāmaksā lielāka kompensācija, ja tāda darbiniekam nemaz nepienākas?

Ja vadība grib maksāt vairāk pie aiziešanas (varbūt "atkāpšanās nauda"), lai raksta rīkojumu.
Andaz
Andaz 21.01.2008 17:58
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.