Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
ZALKTIS un Paziņojums par algas nodokli Uz tēmu sarakstu

Ribochka 19.01.2008 17:51
288 ziņojumi
288 ziņojumi
Atbildes (12)
esli ja ienākums no kura tiek aprēķināts bodoklis umnozaju na 0, 25 to ieturētais nodoklis n nekotorih sotrudnikov na 2. santima estj rashozdenija

Ribochka 19.01.2008 17:59
288 ziņojumi
288 ziņojumi
esli ja ienākums no kura tiek aprēķināts bodoklis umnozaju na 0, 25 to ieturētais nodoklis u nekotorih sotrudnikov na 2. santima rashoditsja, zapilniv svodnuju tablicu v exele ja eto obnaruzila

Ribochka 19.01.2008 18:02
288 ziņojumi
288 ziņojumi
Я не думаю, что это так страшно, у вас весь год происходило ежемесячное округление, а тут на всю сумму за весь год.
Ну программа и выдает ту сумму налога, которую надо было заплатить, рассчитывая с общей годовой суммы, а уплаченный налог совпадает с персональным счетом, и может быть разница в небольшие сантимы.
У меня появляется ошибка при введении необлагаемого дохода. Если таковой имеется, проверьте на всякий случай сумму с которой начисляется подоходный налог.
Cleo
Man ir visi Zalktis jauninājumi, taču gada paziņojumā vienam darbiniekam 1 santīms vienalga uzradās starpība.
Un tas ir loģiski - gada laikā var sakrāties 1 vai 2 santīmi uz noapaļošanas rēķina - neviena programma tur neko neizdarīs, jo EDSā programma IIN rēķina no viena skaitļa pa visu gadu, bet Zalktis (vai grāmatvedis uz kalkulatora) IIN rēķina katru mēnesi.
Man ir visi Zalktis jauninājumi, taču gada paziņojumā vienam darbiniekam 1 santīms vienalga uzradās starpība.
Un tas ir loģiski - gada laikā var sakrāties 1 vai 2 santīmi uz noapaļošanas rēķina - neviena programma tur neko neizdarīs, jo EDSā programma IIN rēķina no viena skaitļa pa visu gadu, bet Zalktis (vai grāmatvedis uz kalkulatora) IIN rēķina katru mēnesi.
aaaa, nesakrīt pazinojums ar EDS paziņojumu..... nu tas tiešām ir loģiski. Es domāju, ka cilvēkiem nesakrīt pašā Zalktī IIN summa. 
EDS
a jau arī PVN deklarācija mūždien nesakrīt par santīmiem. Nesaprotu, kamdēļ tur tāda formula un tik brīdina.

EDS
a jau arī PVN deklarācija mūždien nesakrīt par santīmiem. Nesaprotu, kamdēļ tur tāda formula un tik brīdina.
Tas nav jāņem vērā, bet protams jāpārbauda vai neesi kļūdījies kur citur nevis uz noapaļošanu un mēnešu summējumu kas ir dabiski:-)
Cleo - tā arī ir. Vismaz es to tā sapratu.
Ilma
Tā arī vienmēr daru - pārbaudu, kāda ir starpība - santīms vai lati. Reizēm gadās, ka latos starpība, tad nākas meklēt kļūdu. Nav slikti, ka brīdina.
Es PVN pielikumā joprojām visiem rēķiniem lieku sēriju A - lai EDS nebļaustās un nerāda sarkanus brīdinājumus.
Ilma
Tā arī vienmēr daru - pārbaudu, kāda ir starpība - santīms vai lati. Reizēm gadās, ka latos starpība, tad nākas meklēt kļūdu. Nav slikti, ka brīdina.
Es PVN pielikumā joprojām visiem rēķiniem lieku sēriju A - lai EDS nebļaustās un nerāda sarkanus brīdinājumus.

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt