Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Lietotju faili Uz tēmu sarakstu
Atbildes (13)
Atklājums tas nav. Mēs to glabātuvi tādā veidā speciāli izveidojam. Kāpēc citiem lietotājiem jācieš no tā, ka kāds nav pagarinājis abonementu. Tas pats ir ar vgk pastu. Pasta kaste ar sūtījumiem eksistē, bet lietotājam bez abonementa atkal būs pieeja tika pēc abonementa pagarināšanas.

Ja, jo loģiski būtu lietotāju failiem piekļut caur norādi "Lietotāju faili". Tāpēc, ka tur iz uskaitīti visi lietotāji, kuriem glabātuves ir. Un lietotāji tur sašķiroti alfabeta secībā (tas ir ērti). Tādējādi, nav nozīmes, ir lietotājam derīgs abonements, vai nav.
Incanti. 
Būs nopietnas vajadzības gadījumā jālūdz Amberai, lai atsūta to no manas glabātuves...

Būs nopietnas vajadzības gadījumā jālūdz Amberai, lai atsūta to no manas glabātuves...

Liepupe 15.01.2008 22:51
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Sarunāts.
Tikai, manuprāt, tur varētu būt iekšā diezgan daudz vecu drazu, tāpēc neņemiet to daudz pa pilnu.
Tikai, manuprāt, tur varētu būt iekšā diezgan daudz vecu drazu, tāpēc neņemiet to daudz pa pilnu.

Liepupe 15.01.2008 23:13
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Kur var atrast to vgk pastu?
Aiz kāda segvārda tas ir paslēpts?
Uz ekrāna nekur neredzu tādu uzrakstu "vgk pasts" "e-pasts" vai ko tamlīdzīgu.
Kāda šai funkcijai ir jēga, ja to nekur neredz?
Aiz kāda segvārda tas ir paslēpts?
Uz ekrāna nekur neredzu tādu uzrakstu "vgk pasts" "e-pasts" vai ko tamlīdzīgu.
Kāda šai funkcijai ir jēga, ja to nekur neredz?
Tā jau tas tur arī atrodas - bez pielietojuma.
Ne es tur ko rakstu, ne arī man tur kāds raksta.
Domāju, ka neveiksmīgs risinājums.
Ne es tur ko rakstu, ne arī man tur kāds raksta.
Domāju, ka neveiksmīgs risinājums.
Мне иногда пишут, но, честно говоря, так как она нигде сразу на странице не видна, редко туда заглядываю.
Vienu īsu brītiņu parādījās konvertiņš "zem krēsla", ja pienāca kāda vēstule, bet pēc tam to novāca - esot "par smagu"
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt