Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Palidziet!
Labdien.
Gribu parliecinaties vai man pareizi aprekinatas atvalinajuma dienas.
21.februariieju dekretaa, cik dienas man sanak atvalinajums shaja gadaa?
Atbildes (14)
О каком отпуске идет речь?
Nav tāda jēdziena "aiziet dekrētā".
OK - pirmsdzemdību un dzemdību atvaļinājumaa!
pirmsdzemdību un dzemdību atvaļinājumaa = больничный В.
Ежегодный отпуск положен за все время трудоустройства, исключая время неуважительного отсутствия и время отпуска по уходу за ребенком.
Какой отпуск вас интересует?
Отпуск может быть ежегодный, может быть по беременности и родам, может быть по уходу за ребенком, может быть за свой счет по договоренности с работодателем, может быть учебный отпуск.
Ko nozīmē šajā gadā? katram darbiniekam ir individuāls atvaļinājuma gads, kurš sākas ar darbā pieņemšanas dienu, iespējams arī ka tas sākas 1.janvārī, ja tāds datums ir ierakstīts darba līgumā.
Maija, 21.februariman sakas pirmsdzemdibu atvalinajums. Lidz shim laikam pec likuma varu iznemt ikgadejo atvalinajumu, gribeju zinat cik dienas tas ir?
Vitusja, mums darba atvalinajumu rekina par kalendaro gadu - tatad patreiz man interesee no 1.janvaaralidz 11.junijam(21.februaris + 112 dienas pirms/pecdzembibu atvalinajuma dienas)
tad jārēķina kā komarik pirmajā komentārā rakstīja, sanāk par 4 dienām
Перед декретом можете взять очередной отпуск полностью независимо от отработанного времени.
Очередной отпуск положен 28 календарных дней за каждый отработанный год. И считается он не за календарный год, а за год, отработанный лично вами со дня поступления на работу.
Maija, labi, bet vai vari ludzu pateikt man to dienu skaitu?!?!
Я же сказала, 28 календарных дней, если за последний год работы еще ни одного дня не брали.
Grūtniece drīkst pieprasīt ikgadējo atvaļinājumu neatkarīgi no laika, kādu viņa strādāja pie darba devēja arī pirms B lapas saņemšanas.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture