По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Amatu savienošana,bet tagad pamatdarbs Uz tēmu sarakstu

Amatu savienošana,bet tagad pamatdarbs
Dobroe ytro!Podskazite pozalusta kakoj dok-t nuzen kogda rabotnik rabotal po sovmestiteljstvu,a teper eto rabota osnavnaja,prines nalogovuju knizku.

Rikojums ili vienošanas?Mozet u kogo est?Priwlite pozalusta na oluwa@inbox.lv
Oluwa
Oluwa 06.01.2008 10:37
213 ziņojumi

Atbildes (27)

Ilma
Ilma 07.01.2008 21:10
30495 ziņojumi
Работник принёс налоговую.В ней запись с последнего места работы.Со следующего дня после последней записи начинают применять льготы на том месте, куда он её принёс.

И без распоряжения видно с какого момента надо применять льготы.
Logram
Logram 07.01.2008 21:18
6070 ziņojumi
ne vienmēr tie darbinieki atnes tās grāmatiņas... ir jau "kadri", kas domā, ka uzņēmumam pašam jāzina, ka šis to grāmatiņu tura mājās.
Cleo
Cleo 07.01.2008 21:25
19235 ziņojumi
Nu ja neatnes tad rēķinam nodokļus no pirmā santīma:-D
Ilma
Ilma 07.01.2008 21:27
30495 ziņojumi
nu tieši tā.... man tādi divi kadri gadījās, atnesa grāmatiņu tad, kad uzrakstīja iesniegumu par aiziešanu no darba, lai es ierakstot ko vajagot tai grāmatiņā. Izrādās nevienā citā darbavietā grāmatiņa netika iesniegta, turējuši mājās... nu atbildēju, ka neko nelabošu, lai taisa gada deklarāciju, tad saņems IIn atpakaļ, ja jau reiz tik dārga tā grāmatiņa un jātur mājās.
Cleo
Cleo 07.01.2008 21:29
19235 ziņojumi
Ilma
Ilma 07.01.2008 21:30
30495 ziņojumi
Es, laikam, galīgi no dzīves esmu atpalikusi

Man grāmatvedības metodikā aprakstīts par algu un nodokļu aprēķiniem un procedūras, kas jādara, ja dzrbinieks atnes vai tieši otrādi, grib paņemt algas nodokļu grāmatiņu. Un es vadību ar tādiem sīkumiem netraucēju

Lai viņi taupa savus rīkojumus nopietnām lietām.
Andaz
Andaz 08.01.2008 10:09
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.