Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Реорганизация Uz tēmu sarakstu
Atbildes (8)
Izskatās, ka tā ir firmas īpašuma pārdošana nevis reorganizācija. Ja ieguvēja firma ir ar citu nosaukumu, reģ.Nr.,adresi, īpašnieku utt., tad viss jāpārdod. Darbinieki jāatbrīvo un jaunajā jāpieņem darbā no jauna.
Вы некорректно задали вопрос,так совершенно непонятно что Вы имеете ввиду под словами :"Существующая фирма передает всё своё имущество....". Что на самом деле происходит с фирмами - слияние,покупка или что ?
Ja preces tiek pārdotas, tad ir jāizraksta preces ar pavadzīmi un tie būs Jūsu ieņēmumi, jānorēķinās ar valsti par PVN. Visi pamatlīdzekļi arī jāizraksta ar pavadzīmi.Jāatbrīvo darbinieki, jāizmaksā kompensācija. Jaunā firma pieņems darbiniekus darbā, ja viņi vēlēsies tajā firmā strādāt. Jānodod Vidā atskaites par darba ņēmējiem un ttt.
Хозяин отец открыл ещё одну фирму на сына и теперь хочет всё имущество своей фирмы перевести на сына, а конкретней это аптека, к 2010 году во главе аптеки должен стоять фармацейт с высшим образованием, а как раз сын уже доктор и не трудно доучится до фармацейта.
А почему он не захотел в старой фирме сменить учредителя просто?:-O

Inst 29.12.2007 12:21
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Это уж одному Богу известно. я сама только не давно об этом узнала. хочет с 2 января по новому работать но ничего не получится, не соизволил даже посоветоваться, чем это пахнуть будет, Одна проблема, как тольно лицензию выберет из Департамента, сразу же эта действующая фирма не сможет торговать медикаментами, а в новой ещё не будет медикаментов
Нда...

Inst 29.12.2007 12:37
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt