По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Dāvana minimālās algas apmērā Uz tēmu sarakstu

Dāvana minimālās algas apmērā
Sakiet lūdzu, vai bez MK noteikumu Nr. 3.punkta3.3 ir vēl kādi noteikumi vai kas tml., kur būtu sīkāk aprakstīts par šāda veida izmaksām. (Man interesē vai ir kāda starpība vai to izmaksā privātā uzņēmumā vai pasšvaldībā, pēc būtības jau it kā nevajadzētu būt starpībai, bet pašvaldības iestādes grāmatvede negrib izmaksāt tāda veida dāvanu, jo nedrīkstot (skaitoties valsts dotācijas), bet es neatradu ne noteikumu, ne likuma pantu, kur tas būtu aizliegts tieši pašvaldības iestādēm)

Jau iepriekš liels paldies
Dille
Dille 18.12.2007 17:19
54 ziņojumi

Atbildes (9)

Tad Jums jāpēta tie MK noteikumi, kas nosaka izmaksas pašvaldībām.

No dotācijām nedrīkst izmaksāt neko citu, kā tikai noteikto.
Andaz
Andaz 18.12.2007 17:22
27897 ziņojumi
Vai tad likumi un noteikumi nav visiem vienādi? Varbūt kāds var pateikt priekšā kur var meklē pašvaldībām noteikumus...

p.s. pirms tam pieminētie MK noteikumi ir Nr.112.
Dille
Dille 18.12.2007 17:28
54 ziņojumi
Ar MK noteikumu numuru nepietiek lai saprastu par ko iet runa.

Atveriet www.likumi.lvvai www.lv.lvun atradīsiet visus likumus un noteikumus
Ambera
Ambera 18.12.2007 17:33
21759 ziņojumi
Налогообложение для всех одинаковое.

Но у самоуправлений могут быть какие-то свои правила о расходовании денег. Может там искать.
Maija
Maija 18.12.2007 17:37
28223 ziņojumi
Ja iet runa par dotācijām pedagogu algām, tad izglītības pārvaldes tiešām raustās un negrib ļaut izmaksāt dāvinājumus, jo no pašas ministrijas nav precīza skaidrojuma-drīkst vai nē. Ar pašvaldību finansējumu nevajadzētu būt problēmām, jo daudzas iestādes savos darba samaksas noteikumos jau paredz vienu dāvinājumu gadā minimālās algas apomērā.
Sarmis
Sarmis 18.12.2007 17:44
127 ziņojumi
Nesaprotu Ambera, ko jūs nesaprotat par ko iet runa????????

Sarmi - LIELS paldies, šī domāju, ak ir arī īstā atbilde
Dille
Dille 18.12.2007 17:50
54 ziņojumi
Dille, nu ievadiet MK noteikumu sarkanajā rāmītī numuru 112, varbūt pieleks
Ambera
Ambera 18.12.2007 18:07
21759 ziņojumi
Ambera - nevajag braukt virsū, es savā jautājumā jau uzrakstīju, ka atradu MK noteikumus un pat punktu konkrētu, tikai aizmirsu pieminēt, ka tie ir 112.noteikumi Man nevajag atrast šos noteikumus, tos es esmu jau atradusi un izlasījusi.
Dille
Dille 18.12.2007 18:18
54 ziņojumi
Tā arī nepieleca:-<
Ambera
Ambera 18.12.2007 18:33
21759 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.