Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Palīdzība Uz tēmu sarakstu

Vinkijs 14.12.2007 16:06
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Atbildes (40)
Jums taisnība,bet gribējās redzēt gaismu tuneļa galā.Diemžēl.....

Vinkijs 14.12.2007 20:21
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Būs arī gaisma, nedaudz jāpaciešas.
Zinu, ka neuzmundrināšu, bet ir teiciens - nāks nākošās nepatikšanas, šīs aizmirsīsies.
Saņemiet sevi rokās, ejiet pie draudzenes izraudāties, ja citādi netiekat galā. Bet neizsviediet savu naudiņu bezjēdzīgi.
Zinu, ka neuzmundrināšu, bet ir teiciens - nāks nākošās nepatikšanas, šīs aizmirsīsies.
Saņemiet sevi rokās, ejiet pie draudzenes izraudāties, ja citādi netiekat galā. Bet neizsviediet savu naudiņu bezjēdzīgi.
Vinkij, mīļais cilvēk, nu kāpēc Tu neuzticies kādai no draudzenēm, vai arī Tev tādu nav ? Ne jau visi ir pļāpas, ir arī kuras uzklausīs un varbūt iedos kādu labu padomu.Nenoslīksti savās negativitātēs, pacel galvu un paskaties - dzīvē ir daudz skaista un interesanta.
Paņem atvaļinājumu un aizbrauc uz nedēļiņu kaut kur atpūsties - pamaini vidi, atgūsti spēkus! Mīli sevi un neļauj sevi sagraut.
Paņem atvaļinājumu un aizbrauc uz nedēļiņu kaut kur atpūsties - pamaini vidi, atgūsti spēkus! Mīli sevi un neļauj sevi sagraut.
Nekad neesmu bjusi pie kārtīgas zīlnieces, bet visu laiku domāju -vienreiz ta gribētos dzīvē visu izmēgināt tīri intereses pēc. Tikai drusku bail ka nepasaka ko briesmīgu uz nākotni8-)

varbūt vajadzīgi drīzāk psihologu kursi nekā gaišreģi? Uz dzīvi vajag skatīties pozitīvāk, dienu iesākt pozitīvi, tad arī nelaimes nelips klāt.
Mūsu lielajā ģimenē arī daži lielu uzmanību pievērš astroloģijai. Zinu, ka vizīte pie astrologa ir diezgan liels nervu pārbaudījums. Pēc tādas procedūras cilvēks jūtas kā izķidāts, krata tāds drebuls, vispār pašsajūta smaga.
Мое мнение совпадает с мнением Айвара007. Главное, чтобы были эти близкие люди, к которым можно было бы обратиться.
Piekrītu Albinai , ka ne viemnēr tuvie cilvēki ir tie ar kuriem mums gribas dalīties savā sirds smagumā un prāta aptumsumā.Bieži vien cilvēks no malas var vislabāk palīdzēt.Zinu to no savas pieredzes - mani tuvie cilvēki, kuri man bija tajā reizē apkārt mani nesaprata, viņi neredzēja to, ka man vajadzīga palīdzība. Man palīdzēja mediķi. Ja gadās tikt pie laba psihologa - tas ir to vērts, bet kā lai zina, kurš tas labais ir, jo mūsdienās tāpat kā jebkurā nozarē ir daudz gan labu, gan nevisai to labo speciālistu. Uzmini nu ? Bet lai tiktu ar to savu smagumu galā, pirmkārt ir jāapzinās pašam, ka palīdzība ir vajadzīga, un tad ir jātiecas sev palīdzēt - no beres ir jāgrib tikt ārā un tad jāmeklē līdzekļi kā to izdarīt, jo tur ārpus bedres rit normāla dzīve. Nekad nepadodies !
Да, люди разные бывают. Некоторые могут справиться с неприятностями сами, другим нужна помощь специалиста. И действительно неизвестно, окажется специалист хорошим или нет. С другой стороны, по-настоящему профессиональные гадалки/астрологи тоже неплохие психологи.
Vispār psihologi uzskata, ka jebkuru problēmu ir "jāizrunā".
Bet negaidiet padomus. Neviens nevar atrasties Jūsu vietā un izjust Jūsu sāpi ka savējo.
Katrs saprot po svojemu.
Tāpēc ejiet un izrunājieties pavisam ar svešu cilvēku.
Kaut vai ar mums un šeit.
Kamēr "runāsiet", tikmēr arī atrisinājums izperēsies.
Neviena nelaime nav tāda, lai neatrastu vēl lielāku.
Bet negaidiet padomus. Neviens nevar atrasties Jūsu vietā un izjust Jūsu sāpi ka savējo.
Katrs saprot po svojemu.
Tāpēc ejiet un izrunājieties pavisam ar svešu cilvēku.
Kaut vai ar mums un šeit.
Kamēr "runāsiet", tikmēr arī atrisinājums izperēsies.
Nu lūk arī viens labs teikums pie kura ir vērts apstāties un izanalizēt savu problēmu.Varbūt ka viss nav tik melns, jo var būt vēl melnāks?;-)
Nu lūk arī viens labs teikums pie kura ir vērts apstāties un izanalizēt savu problēmu.Varbūt ka viss nav tik melns, jo var būt vēl melnāks?;-)
Jā labot nevar tikai nāvi, viss pārējais ir labojams.Untikai to var saukt par tiešām lielu nelaimi un viss cits salīdzinot ar to ir pupu mizas ja tā padomā.
Arī nāve - kam nelaime, kam varbūt i laime. Kas to lai zina. No turienes vēl neviens nav atgriezies, nav pastāstījis.
Jums vnk nav trāpījies īstais astrologs!
Esmu bijusi pie vienas un man ir ļoti palīdzējis. Arī nauda viņu neinteresē tādā mērā, lai liktu katru nedēļu nākt un runāties. Man pat ir bijis, ka viņa pajautā vai to summu, ko viņai dodu vispār varu atļauties! Esmu ar viņu izrunājusies labāk kā ar jebkuru psihologu, kas reizēm savus kreņķus uzkrauj pacientiem.
Visam ir savs laiks un sava vieta. Ja ir vēlme aiziet un zvaigznēs ieskatīties, tad varbūt tas arī jadara.
Esmu bijusi pie vienas un man ir ļoti palīdzējis. Arī nauda viņu neinteresē tādā mērā, lai liktu katru nedēļu nākt un runāties. Man pat ir bijis, ka viņa pajautā vai to summu, ko viņai dodu vispār varu atļauties! Esmu ar viņu izrunājusies labāk kā ar jebkuru psihologu, kas reizēm savus kreņķus uzkrauj pacientiem.
Visam ir savs laiks un sava vieta. Ja ir vēlme aiziet un zvaigznēs ieskatīties, tad varbūt tas arī jadara.
Paldies visiem.Irkļuvis nedaudz vieglāk.

Vinkijs 17.12.2007 11:33
1654 ziņojumi
1654 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt