Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
Darba alga Uz tēmu sarakstu

Agritavilne 13.12.2007 08:23
18 ziņojumi
18 ziņojumi
Atbildes (9)
Вам придётся каждый месяц устанавливать почасовую оплату, если хотите подгонять под 216 Ls. И эта цифра только на уровне договорённости с работником, в договоре надо прописывать почасовую ставку или указать, что она меняется ежемесячно, но не менее, чем ...
Jāvadās pēc loģikas! Ja maksā pēc nostrādātām stundām, tad arī algai jābūt noteiktai pēc stundu likmes.
Nevajag darīt visu ačgārni! Pēc tam pašas galā tik nevarat!
Nevajag darīt visu ačgārni! Pēc tam pašas galā tik nevarat!
vispār jāsāk ar to, ka jāpalasa darba likums tur viss ir skaisti aprakstīts

Larao 13.12.2007 09:44
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Larao
Думаю, что не все так уж ясно написано в ТЗ. Посмотрите сколько разногласий по многим вопросам.
Думаю, что не все так уж ясно написано в ТЗ. Посмотрите сколько разногласий по многим вопросам.

vis jau būtu labi, bet mēs esam budžeta iestāde, kur ir noteiktas šīs algas likmes, bet diemžēl darba grafiku nevar sastādīt tā, ka varētu maksāt pēc šīs noteiktās algas likmes jo vienmēr iznāk pārstrādāt.

Agritavilne 13.12.2007 11:16
18 ziņojumi
18 ziņojumi
vai tad darbiniekam nav pateikts kāds darba laiks viņam ir jāpavada darbā, vai viņš nāk un iet kad viņam ienāk prātā?

Larao 13.12.2007 12:07
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Jfl
man ar darba likumu problēmu nav. Un cik ir bijušas pārbaudes neviens man neko nav aizrādījis
man ar darba likumu problēmu nav. Un cik ir bijušas pārbaudes neviens man neko nav aizrādījis

Larao 13.12.2007 12:08
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Budžeta iestādes nav nekāds izņēmums! Tām tāpat jāvadās pēc Darba likuma.
Un kāda problēma likmi pārrēķināt uz stundām? 216 lati : 168 (vid.st.sk.gadā) = 1.29 stundā.
Un kāda problēma likmi pārrēķināt uz stundām? 216 lati : 168 (vid.st.sk.gadā) = 1.29 stundā.
Larao
Я очень рада за вас. К счастью, у вас не так много по-видимому проблем возникают, а все возникшие каким-то образом решены.
Я же немножко копаюсь и в теории трудового права. Я вижу очень много недоработок, лакун в ТЗ.
Весьма интересно, например, сравнить наш ТЗ с эстонским. Соседи ведь мы, оба вышли из КЗоТ, а как по разному реализована новая концепция трудового закона.
Я очень рада за вас. К счастью, у вас не так много по-видимому проблем возникают, а все возникшие каким-то образом решены.

Я же немножко копаюсь и в теории трудового права. Я вижу очень много недоработок, лакун в ТЗ.
Весьма интересно, например, сравнить наш ТЗ с эстонским. Соседи ведь мы, оба вышли из КЗоТ, а как по разному реализована новая концепция трудового закона.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt