Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kvītis
Sveiki!
Lasu forumu un likumus, bet atbildi nerodu. Palīdziet tikt skaidrībā ar mazumtirdzniecību saskaršos pirmo reizi.
Tātad- saņēmām stingrās uzskaites kvītis, jo sāk uzrasties klienti, kas grib pirkt preci kā fiz. personas tagad un tūlīt, skaidrā naudā. Es izrakstu kvīti, ierīkoju kvīšu uzskaites žurnālu, dienas beigās iegrāmatoju saņemto naudiņu kasē ar vienu kases orderi. Vai es varu grāmatot kvītis uz 6...(man tā būtu ērtāk koriģēt noliktavas atlikumus), vai tikai kases ieņēmumu orderi?
А чего гадать. Проще почитать правила по ЕКА.
Реализация без кассового аппарата в розничной торговле возможна при выездной торговле (ярмарки и т.д.) и при торговле вне постоянного места деятельности, если оплата получена там же.
70.1.1. par mazumtirdzniecībā ārpus pastāvīgās darbības vietas (struktūrvienības) pārdotajām precēm un sniegtajiem pakalpojumiem, ja samaksa tiek saņemta preču pārdošanas vai pakalpojumu sniegšanas vietā;
70.2.1. par preču pārdošanu mazumtirdzniecībā gadatirgos, izbraukuma tirdzniecībā un ielu tirdzniecībā un šajās vietās sniegtajiem pakalpojumiem;