Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kvītis
Sveiki!
Lasu forumu un likumus, bet atbildi nerodu. Palīdziet tikt skaidrībā ar mazumtirdzniecību saskaršos pirmo reizi.
Tātad- saņēmām stingrās uzskaites kvītis, jo sāk uzrasties klienti, kas grib pirkt preci kā fiz. personas tagad un tūlīt, skaidrā naudā. Es izrakstu kvīti, ierīkoju kvīšu uzskaites žurnālu, dienas beigās iegrāmatoju saņemto naudiņu kasē ar vienu kases orderi. Vai es varu grāmatot kvītis uz 6...(man tā būtu ērtāk koriģēt noliktavas atlikumus), vai tikai kases ieņēmumu orderi?
Atbildes (22)
vai tad ir atļauts strādāt bez EKA?
nu mums ir. es tikai īsti nesaprotu, ko es grāmatoju un kā norakstu pārdotās preces pašizmaku.
vai nebūtuprātīgāk darbā pieņemt grāmatvedi?
vai nebūtu prātīgāk paklusēt, ja neko prātīgu nevar (negrib) atbildēt...
Fui!
Foruma noteikumu:
2.2. Netiek atbalstīti mēģinājumi norādīt uz kāda foruma dalībnieka zemo zināšanu līmeni. Mēs visi kādreiz nezinājām vienkāršas lietas.
Foruma noteikumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu
Nesalasīju, ka kādam te tiktu aizrādīts zemais zināšanu līmenis!!!
Atbilde: Larao
2.4- Sveiki!
Lasu forumu un likumus, bet atbildi nerodu, turklāt "Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta"
Atbilde: Andaz
12.12.2007 17:05
vai nebūtuprātīgāk darbā pieņemt grāmatvedi?
Atbilde man: vai tad ir atļauts strādāt bez
es tikai īsti nesaprotu, ko es grāmatoju un kā norakstu pārdotās preces pašizmaksu
Inga
Kādi ir Jūsu pašas varianti šajā gadījumā?
Piekritīsiet taču, ka grāmatojumus taču priekšā nerakstīsim, vai ne?
Jūsu zināšanu līmenis taču nav zems, vai ne?
http://www.vgk.lv/lv/files/77/
Latvijas grāmatvedības standarts LGS6 (0.08 MB.)
Ieņēmumi.
Latvijas grāmatvedības standarts LGS8 (0.15 MB.)
Uzkrājumi, iespējamās saistības un iespējamie aktīvi.
Aivar
Kā es jau minēju- man diemžēl nav nekādas pieredzes MAZUMTIRDZNIECĪBĀ un no tā izriet, ka šajā jautājumā mans zināšanu līmenis ir niecīgs.
Larao- paldies jebkurā gadījumā.
Visu izņemot standartu esmu lasījusi, tomēr autājums par to- ko es grāmatoju (nevis kā?, Aivar) uz 6110 (tādu kontu es arī zinu) kases ieņēmumu orderi vai kvīti palika neskaidrs.
Nado bitj kapeljku dobree. i mne tozhe.
Можете квитс 23ХХ-6110,5721, а ордер закроет дебетора 2610-23ХХ
nu vot ja tozhe tak dumaju, hotj odin podderzhal
А я вот так не думаю, если только вы не производитель собственной продукции.
Bet preču tirdzniecība ar stingrās uzskaites kvītīm nav atļauta, tikai pakalpojumu sniegšana, vai tā nav?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture