Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti
apsveikuma kartiņas Uz tēmu sarakstu

Sausene 04.12.2007 15:27
820 ziņojumi
820 ziņojumi
Atbildes (7)
Andaz, es nesapratu, ko nevar/

Sausene 05.12.2007 08:54
820 ziņojumi
820 ziņojumi

Nu pagaidiet. Ja var iegādāties ziedus biroja telpu noformēšanai, tad kādēļ nevar iegādāties rotājumus biroja telpu noformēšanai? Un otrs - kādēļ apsveikuma kartiņas nevar būt reprezentācijas izdevumi, ja uz kartiņas ir firmas logo un piln;ībā atbilst definīcijai par reprezentāciju?

Otija 07.12.2007 11:46
1772 ziņojumi
1772 ziņojumi
Viss var būt.
Bet es neesmu Sausenes grāmatvedības metodiku lasījusi, nezinu, kas tur teikts par pasveikuma kartiņām.:-/
Bet es neesmu Sausenes grāmatvedības metodiku lasījusi, nezinu, kas tur teikts par pasveikuma kartiņām.:-/
Kā, tad tur īsti ir? Tie ir ar samniecisko darbību saistītie izdevumi, ar saimniecisko darbību nesaistītie izdevumi, vai reprezentācijas izdevumi, ja uz kartiņas ir logo?

Janinaa 14.12.2007 13:19
121 ziņojums
121 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt