По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Motivācijas vēstule Uz tēmu sarakstu

Motivācijas vēstule
HELP ! Кто-нибудь имеет опыт написания подобных писем? Что такого умного там написать? А может у кого-нибудь есть образец?
Kaskade
Kaskade 29.11.2007 22:47
82 ziņojumi

Atbildes (5)

www.google.lv ierakstiet Motivācijas vēstule -dabsiet veselu kaudzi ieteikumu
Ambera
Ambera 29.11.2007 22:54
21759 ziņojumi
Man ir šitads paraudziņš

Tā rakstit nevajag, bet pasmaidit taču var....

Firmai no Ignats Streļeckijs

Motivācijas vēstulis (pēc sludinājums)

c-dāmas, g-kungi!

Man prieks, ka es jumsīm varu vel uzrakstīt vestule, man ir 24 gadi, man ir pieredze ne tikai darbā, bet arī visāda dzīves pieredze (ir draudzene). Sasaucoties ar sludinājumu piesaku savu kandidatūru (gribu pretendēt) visa veida darbiem ar cilvēkiem. Precizējot informēju kāda vakance mani interesē: tā, kas minēta sludinājumā.

Pieņemot mani, jūs iegūsiet darbinieku, kas darbu neatklāj rūpīgi pusdarītu. Esmu komunikabls un pateicīgs, briesmīgi patīk darbs ar cilvēkiem, bet varu arī viens. Manas zināšanas ir pietiekamas pozitīva pirmā iespaida radīšanai. Labprāt ar jums paspriestu, pastāstītu, padiskutētu par manas kandidatūras noderību, atspēkotu visus jūsu argumentus!

Kā jau teicu, es daudz ko māku darīt, bet arī ātri mācos, ja niepieciesami nakamai darbai.

Tagad vēlos, lai jus novērtejat mani un sutiet man atbildi, labāk pozitīvu, - jūsu piekrišanu darbam vai jūsu atteikšanu. Paldies par jūsu uzmanību pret mani vēstule un cv. Priecāšos atbildēt uz pilnīgi visiem un jebkādiem jautājumiem, ko jūs

vēlētos man uzdot. Ceru ar sevi iepazīties tuvāk darba intervijas laikā, jo uzaicinot mani uz interviju, jūs iegūsiet patīkamu sarunu biedru.

Cienu,

Ignats Streļeckijs

Pielikumā: pievienojos dzīves apraksts uz 1 lp, tur ir tuvāk norādīti obligatoriskie bibliogrāfiskie dati.

P.S. Es gaidu!!!

P.P.S. Ja jūs nevēlaties mani pieņemt darbā, es izskatīšu visus pārējos

piedāvājumus...

Lena_frida
Lena_frida 30.11.2007 00:12
42 ziņojumi
Aivareno
Aivareno 30.11.2007 09:10
6641 ziņojums
Laba vēstule:-D
Ambera
Ambera 30.11.2007 11:40
21759 ziņojumi
У Контакта в теме образец.:-)
Inst
Inst 30.11.2007 11:45
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.