По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes

Проконсультируйте и помогите начать. За деньги. Uz tēmu sarakstu

Проконсультируйте и помогите начать. За деньги.
Здравствуйте!

Собираюсь открыть магазин одежды, но не хватает информации и знаний и есть куча всяких нюансов. В связи с этим прошу помощи (бухгалтерско-юридической). Мой адрес cv2004@inbox.ru
Если кто-то может помочь, то напишите, сколько денег вы берете за консультацию, и я с вами свяжусь.

Спасибо.
Zheni4ka24
Zheni4ka24 21.11.2007 17:43
1 ziņojums

Atbildes (2)

Kādā jomā Jūs vēlaties konsultāciju saņemt?

Droši vien ir vērts precizēt savas vēlmes.

Piemēram, es dažai labai firmai, esmu jau pirms tās nodibināšanas - jurists, grāmatvedis, lietvedis, personāla inspektors, konsultants un sazin kas vēl. Esmu rakstījis visu, no pirmā burta.

Taču arī manu zināšanu apjoms ir ierobežots.

Tas tā - piemēram. Precizējiet savas vēlmes, un tad jau cilvēki atsauksies.
Aivars007
Aivars007 21.11.2007 18:05
26984 ziņojumi
В первую очередь надо описать свою ситуацию конкретно, а уж потом на деньги намекать И не кровожадные монстры здесь вовсе. Что у Вас есть? СИА, ИК? Являетесь ли ПВН плательщиком и т.д. и т.п. А так за просто живещь деньги получать Нет уж, если заработать на форуме, так всем коллективом (шашлычку!!!) с кофе Это конечно же все шутки, но написать подробнее надо.
Aleksja
Aleksja 21.11.2007 22:17
10004 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.