Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
kod profesii Uz tēmu sarakstu

Maritame 12.11.2007 09:51
28 ziņojumi
28 ziņojumi
Atbildes (12)
Darba līgumā raksta nevis profesiju, bet amatu.
Amata aprakstā norāda, kādus pienākumus darbinieks veiks.
Amata apraksts ir darba līguma neatņemama sastāvdaļa.
Amata aprakstā norāda, kādus pienākumus darbinieks veiks.
Amata apraksts ir darba līguma neatņemama sastāvdaļa.
Kāpēc gan nē?!
Ja nu vienīgi slikts baletdejotājs, un tad šis tas var traucēt (ja vīrieša kārtas pārstāvis)...
Ja nu vienīgi slikts baletdejotājs, un tad šis tas var traucēt (ja vīrieša kārtas pārstāvis)...

mogu ja zapisat tak : Darbinieks stājās darbā pie Darba devēja un Darba devējs pieņem viņu darbā par datortehniķu pēc profesiju klasifikatora 3121 04 un par telesakaru inženieri pēc profesiju klasifikatora 2144 06?

Maritame 12.11.2007 09:58
28 ziņojumi
28 ziņojumi
Tā gan nevar. Rakstiet tikai vienu amatu - labāk jau to inženieri. Amata aprakstā norādiet, ka veic arī datortehniķa pienākumus (bez kāda koda).
To var izlemt tikai tas cilvēks, kurš pieņem darbā. Man tas nav zināms.
Ja inženieris veic datortehniķa pienākumus, tas man šķiet saprotamāk, nekā - ja datortehniķis veic inženiera pienākumus. Inženierim tomēr ir augstāka izglītības pakāpe nekā tehniķim.
Tā es domāju.
Mans viedoklis var nesakrist ar citu foruma dalībnieku viedokli.
Ja inženieris veic datortehniķa pienākumus, tas man šķiet saprotamāk, nekā - ja datortehniķis veic inženiera pienākumus. Inženierim tomēr ir augstāka izglītības pakāpe nekā tehniķim.
Tā es domāju.
Mans viedoklis var nesakrist ar citu foruma dalībnieku viedokli.

Es uzskatu, ka var gan kā pamatdarbu rakstīt abus amatus. Manā firmā arī tā ir. Neviens nevar liegt strādāt divus amatus vienā firmā.
А когда у нас была проверка из ВИД нам сделали замечание и в трудовом договоре заставили записать второе название профессии и ее код

Julica 12.11.2007 10:14
202 ziņojumi
202 ziņojumi
Vai VIDs nepastāstīja, kā pēc tam statistikas atskaites sataisīt, ja divi kodi parādās? Kuru no tiem atskaitēs uzrādīt? Vai izlikties, ka tie ir divi cilvēki, kas strādā uzņēmumā, ja reiz divi kodi?
С отчетом по статистике зазберемся когда придет время его сдавать а с Вид спорить не хочется

Julica 12.11.2007 10:20
202 ziņojumi
202 ziņojumi
Nē, tā nu vis nav! Jādomā ir vispirms un pēc tam jādara!
Savādāk - sadara Dieszinko un pēc tam nevar izstrēbt!
VIDs nav Dievs tas Kungs, kuram katrā šļupstā jāieklausās. Viņi, strap citu, kļūdās ļoti bieži! Un dod nepareizus, likudošanai neatbilstošus padomus.
Savādāk - sadara Dieszinko un pēc tam nevar izstrēbt!
VIDs nav Dievs tas Kungs, kuram katrā šļupstā jāieklausās. Viņi, strap citu, kļūdās ļoti bieži! Un dod nepareizus, likudošanai neatbilstošus padomus.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt