Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Klubs (jautājumi, novēlējumi, domas)
Starpbilnace Uz tēmu sarakstu

Verunka 17.10.2007 15:11
139 ziņojumi
139 ziņojumi
Atbildes (11)
Steidzigi ludz operativo bilanci. Tas nav papildus apmaksājams?

Verunka 17.10.2007 15:21
139 ziņojumi
139 ziņojumi
Bez ironijas, es tā starp citu, pajautāju.Daži kolēģi saka, ka tas esot papildus apmaksajams. Bilance, protams ,ir gatava. Nekādu problēmu.

Verunka 17.10.2007 15:26
139 ziņojumi
139 ziņojumi
par cik novērtējat pati savu darbu pie operatīvās bilances sastādīšanas? Man arī direktori maksā par gada pārskatu 13-to algu (mēneša vidējās izpeļņas apmērā), bet ja vajag operatīvo tad sarunājam 10 - 20 lati. Tas ir grāmatveža pienākums protams, bet tas ir papildus darbs, kas it kā nav ikmēneša obligātais darbiņš.
У меня даже мысли не было просить доп плату за оперативный баланс, ведь если месяц закрыт, то эта работа занимает ну не более полу часа, я каждый месяц даю руководству оборотку и расчет прибыли
Kas nu kurai bankai vajadzīgs, es arī katru ceturksni iesniedzu bankai bilanci, PZA, naudas plūsmu,pielikumu un paskaidrojumus neprasa, ja kredīts jau saņemts, tad visi šie papīri ir tikai ķeksītim pie lietas, lai kredītvēsture veidotos priekšzīmīga.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt