Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Adobe Reader.. jautājums datorzinātājiem. Uz tēmu sarakstu
Adobe Reader.. jautājums datorzinātājiem.
Saņēmu Lattelekom rēķinu e-pastā, atveru PDF formātā uz ekrāna rāda viss čikiniekā, kā uzlieku drukāt, tā izdrukā man visu rēķinu kaut kādos hieroglifos, ne ciparu ne burtu. Kas par vainu, kādas programmas trūkst?
Atbildes (12)
Когда заходите в меню Print нажмите Advanced, там нужно отметить галочку print as Image.
man tur nav tādu logu kur ķekši ir...

zem advanced tur tāds dikti dīvains logs atveras un tur nevar ne ķekšus ielikt, ne izņemt
es Jums uz e-pastu aizsūtīju bildi, kāds logs man atveras zem tā advanced....
В программе Adobe Reader нажмите File -> Print...-> Advanced, внизу будет галочка print as Image.
nu nav man tur ķekšu... Man adobe nav File print Advanced. man ir File --> print vai File --> Prinet Setup, tur ir iespēja Properties pie printera, un tikai tur ir taustiņā advanced, bet tai logā nevar ne ielikt ne izņemt ķekšus, jo tur vnk nav tādas iepsējas, tur nav ķekšu.
Tur ir Image Color management:
ICM Method: - te ir izvēle ICM handled by Host System
ICM Intent: tur ir izvēle Picture
nav ne jausmas ko tas nozīmē, tur ir iespēja izvēlēties arī ko citu: Grapfic, Proof, Match, Pictures - nezinu kas no tā jāizvēlās.
А у Вас какая версия? Я только что скачал Adobe reader 8, там всё есть.
Adobe reader 8, tikai tas nav atkarīgs no adobe reader versijas, bet domāju drīzāk no printera.... jau te visādi mēģinu zidrukāt, vieni ķeburi.
Послал Вам файл с картинками, что должно быть. Вряд ли это зависит от принтера.
laikam atradu vēl vienu advanced taustiņu, mēģinu
Paldies Ivanl, atradu

tagad viss čikiniekā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture