Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Info varbūt noder / frizierpakalpojumi Jēkabpilī Uz tēmu sarakstu
Info varbūt noder / frizierpakalpojumi Jēkabpilī
Labdien!
Varbūt kādai/ -am ir interese izmantot šāda veida pakalpojumus, tas ir frizierapmācības programmas apguvei būt par modeli (krāsošana, griešana, veidošana).Ja nepieciešams nosūtīšu telefona nr.
Negatīvus komentārus lūdzu neizteikt, man palūdza ielikt info.
Atbildes (21)
Vai šis tagad būtu modeļu forums?
Vai ķīmiskos ilgviļņus liks? Tad es pieteiktos...
Šis tā kā nebūtu reklāmu saits!
Anda
Nedzeniet viņu projām, lai vispirms atbild man par ķīmiskajiem ilgviļņiem.
Andaz
Man palūdza
ielikt.Esneliku nekādu reklāmu ieliku informāciju. Es iepriekš palūdzu bez visiem Jūsu negatīvajiem komentāriem.!!!
Aivars007 noteikti priekš tevīm varu sarunāt un ieteikti lai paņem tevi ilgviļņiem.
Foruma noteikumi:
3.11. Aizliegts ievietot reklāmu vai citus komerciālus paziņojumus bez saskaņošanas ar administrāciju.
Ja jau tik labi ziniet parkopēt noteikumus, tad iesniedz sūdzību administratoram lai mani dzēš, ja jau Jums izraisā tādu nepatiku šī informācija. Kāpēc tad neaizrādiet tiem kas forumā raksta kad meklē praksi un par darbu arī ir sludinājumi.
Tie, ziniet, uz grāmatvedības jomu attiecas!
Andaz
Jūsu zināšanai es ieliku sadaļā kas neaattiecas kontrēti uz grāmatvedību - Dažādi neklasificēti jautājumi,tur nav norādīts kadi jautājumi nedrīkst būt. (Pārkatot šo un citas sadaļas ir daudz jautājumu kas nav attiecināmi uz grāmatvedību). Lūdzu savus komentārus paturiet pie sevis.
Energy
ziņojumu: 34 10.10.2007 15:41
Kā arī turku karš!!! Tieša saistība ar grāmatvedības jomu!!!!!
Nu kāds bija jautājums - tāda arī atbilde!
Jautājums no Signija20 bija atbilstošs sadaļai. Viņa taču nelika doto jautājumu piem. sadaļā "Nodokļi un nodevas" bet sadaļā "Dažādi neklasificētie jautājumu" tātad arī par reklāmu... Tāpēc jau nevajag nabaga cilvēciņu mēģināt nolīdzināt ar zemi..
Energy paldies par atbalstu!
kas te notiek pēdējā laikā.... vai tiešām vairs neprotam viens otru cienīt. Nedomāju, ka Signija20 ir pelnījusi visus šos tekstus (atskaitot Energy). Cilvēks meklē kādu, kas gribētu būt par modeli frizierim- tā nav ne reklāma, ne darba piedāvājums, drīzāk jau bezmaksas rizūras iegūšana, kas tur tik nosodāms. Citi te stāsta anekdotes, meklē ārstus utml. un nekas. Liecieties tak mierā un neatbildiet uz diskusijām, kas Jums nepatīk.
Paldies tev Cleo par sapratni un atbalstu!:-)
Aivar, Jūs interesē pilni ilgviļņi vai daļēji, uz maziem rullīšiem vai lieliem?;-)
Ambera
Uz papīra rullīšiem mani interesē.
Pilni vai daļēji - nemācēšu teikt. Varbūt iesākumā ņemt tos daļējos, bet gan jau meistars ko ieteiks, vai ne?
Bet kā Jūs domājat - kādi man labāk piestāvētu?
Piestāētu čirkas uz pakauša. Papīra rullīši jātin uz nakti.
A pakausis ta man pliks...

Ko tagad?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture