Labdarība - kā grāmatot? - turpinājums
Atvainojos, bet tā kā iekš VGK kaut kas ir uzkāries ar laikiem, turpinu savu jautājumu iekš jaunas tēmas...

Atbildi uz jautājumu par to, kamdēļ viņi paši neziedo bērnu namam, iekļāvu jau savā sākotnējā jautājumā Tamdēļ, ka viņu ziedotās mantas tiks sadalītas kādiem 20 bērnu namiem, viņi negribēja ķēpāties ar mantu dalīšanu un 20 pavadzīmju rakstīšanu - tamdēļ tas viss jādara mums, jo mūsu darbinieks, redziet, ir labdarības iemiesojums, kurš to visu ir uzņēmies uz saviem pleciem, kā rezultātā liela daļa no problēmām gulstas uz maniem pleciem

Andaz - neba nu es šādu sitāciju vēlējos, neba viņu stilmulēju un organizēju! Esmu nostādīta fakta priekšā, pavadzīme stāv man uz galda. Man jātiek galā ar esošo situāciju, gribu es to vai negribu, tamdēļ lūdzu jums visām padomu!

Ok, pieņemsim, ka mēs ar mantu piegādātāju noslēdzam savstarpēju līgumu - tas tiešām būtu noderīgi. Taču aktuāls paliek jautājums - vai viņu izrakstītajā pavadzīmē, kurā ir norāde, ka tā ir labdarība, ir jābūt izdalītam PVN???