Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
pensionāru atbrīvošana Uz tēmu sarakstu

Iinn 03.10.2007 14:15
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Atbildes (29)
uz kādu kompensāciju viņas cer?

Larao 03.10.2007 14:24
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Vai tad darba līgumā par to nav nekas rakstīts? TAd jau neko citu neizdarīs! Sēdēs līdz pēdējam

Larao 03.10.2007 14:40
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
http://www.vdi.gov.lv/index.php?zinas_id=9&lang_id=1&menu_id=13&start=0
Pārzini darba tiesisko attiecību pārtraukšanas procedūras
Pārzini darba tiesisko attiecību pārtraukšanas procedūras

Tatjana77 03.10.2007 15:06
7478 ziņojumi
7478 ziņojumi
viņas ir ar mieru rakstīt tikai uz abpusēju vienošanos 114p, bet cik es saprotu tad kompensācija nepienākas

Iinn 03.10.2007 16:37
8 ziņojumi
8 ziņojumi
tiešām tāds skats ,ka sēdēs tik ilgi, kamēr ar baltām čībiņām dabūsim iznest

Iinn 03.10.2007 16:42
8 ziņojumi
8 ziņojumi
Dažreiz vecajam tantukam-pensionāram, kas ir tik ļoti aizsēdējies darbavietā, jaunās, šmaugās daiļavas ūdeni nav cienīgas pienest!
Viņām kaut kā šķiet, ka mūžam būs daiļas un jaunas! gan jau viņām arī pienāks laiks, kad par viņām teiks, ka "nesaprot, ka ir laiks iet projām"!
Viņām kaut kā šķiet, ka mūžam būs daiļas un jaunas! gan jau viņām arī pienāks laiks, kad par viņām teiks, ka "nesaprot, ka ir laiks iet projām"!
Ja viņas ir ar mieru rakstīt tikai uz abpusēju vienošanos 114p,tas taču ir ļoti normāli!!! viņas vienkārši zina,ka pēc šī panta atlaista persona var saņemt ātrāk bezdarbnieka pabalstu!ja nemaldos tad jau nākošajā mēnesī.

Ivis 03.10.2007 17:51
194 ziņojumi
194 ziņojumi
Arī es esmu pensionāre. Strādāju ar 4 firmām. Firmas mani atrada un lūdza strādāt. Tagad atnāca viena palīdze (ar diplomu). Sākšu apmācīt. It kā ir strādājusi par grāmatvedi pāris gadus.
Visi darba devēji ir jaunāki par maniem bērniem un ar visiem ir supperīgas attiecības. Pavasarī piešķira lietošanā automašīnu. Tikko kā atgriezos no komandējuma Spānijā (seminārs). Tā kā nedomāju, ka kāds gaidītu, lai es-tantuks vāktos prom...:'( Tieši otrādi - gādā man arvien labākus apstākļus. Lūk kā!!!
Visi darba devēji ir jaunāki par maniem bērniem un ar visiem ir supperīgas attiecības. Pavasarī piešķira lietošanā automašīnu. Tikko kā atgriezos no komandējuma Spānijā (seminārs). Tā kā nedomāju, ka kāds gaidītu, lai es-tantuks vāktos prom...:'( Tieši otrādi - gādā man arvien labākus apstākļus. Lūk kā!!!
Ivis
No kurienes Jūs izrāvāt, ka pensionāram piešķir arī bezdarbnieka pabalstu?
Tādus brīnumus gan pat sapnī neesmu redzējis!
No kurienes Jūs izrāvāt, ka pensionāram piešķir arī bezdarbnieka pabalstu?
Tādus brīnumus gan pat sapnī neesmu redzējis!

Tiem, kuri gaida pensionārus ejam projām no darba, jāatgādina teika par to, kā dēls savu tēvu vilka ragaviņās uz mežu, un kā viņa dēls runāja ar tēvu par viņa paša aizvilkšanu uz mežu, kad viņš kļūs vecs...
Protams, vecāka gadagājuma cilvēki arī ir dažādi. Jāņem vērā katra konkrētā cilvēka darba spējas.
Bet vispār man personīgi šāda attieksme pret cilvēku tikai tāpēc, ka viņš vairs nav jauns un slaids, pavisam nepatīk.
Protams, vecāka gadagājuma cilvēki arī ir dažādi. Jāņem vērā katra konkrētā cilvēka darba spējas.
Bet vispār man personīgi šāda attieksme pret cilvēku tikai tāpēc, ka viņš vairs nav jauns un slaids, pavisam nepatīk.
Elita
Ne jau tikai to vien. Diemžēl.
Viņi laikam domā, ka paši būs mūžam jauni - kā saule debesīs, tā arī viņi dzīvos saules mūžu...
Nožēlojami.
Ne jau tikai to vien. Diemžēl.
Viņi laikam domā, ka paši būs mūžam jauni - kā saule debesīs, tā arī viņi dzīvos saules mūžu...
Nožēlojami.
Nu labi jau labi,debesu brīnumi!!:-D
Bet ja nepiesienās bezdarbnieku pabalstam,tad firmai šis 114p ir tikai izdevīgi!!!!!

Ivis 03.10.2007 18:26
194 ziņojumi
194 ziņojumi
vai te kādam ir pretenzijas,ja arī pensionāriem būtu iespēja saņemt bezdarbnieku pabalstu????varētu padomāt,ka mūsu valstī pensionāri saņem biezās pensijas!!!

Ivis 03.10.2007 18:29
194 ziņojumi
194 ziņojumi
Atliek vien cerēt, kad man pienāks pensijas laiks, tad saņemšu gan pensiju, gan arī bezdarbnieka pabalstu.
Ivis - no Jūsu mutes - Dieva ausī!
Nekādu pretenziju! Vismaz man nē.
Ivis - no Jūsu mutes - Dieva ausī!
Nekādu pretenziju! Vismaz man nē.

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt