Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
darbinieka tiesības vai likuma noteikumi? Uz tēmu sarakstu

Alvin 25.09.2007 15:57
98 ziņojumi
98 ziņojumi
Atbildes (6)
Viņam gan jāparakstās, gan jāiedod eksemplārs uz rokas.Tasbūtu vispareizāk!Mans viedoklis.Mēs tā daram.

Aivareno 25.09.2007 15:59
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Nu jāparakstās jau būtu . Kā tad pierādīsiet ja kas ka viņš lasījis un zin savus pienākumus. Bet uz rokas arī var izsniegt ja nu tas cilvēks grib pārlasīt ik pa laikam kas tad viņām bija jādara.
Domāju, ka noteikti, jo amata apraksts būtībā ir darba līguma sastāvdaļa. Bez tam paraksts nenozīmē šajā gadījumā darbinieka iepazīšanos, bet gan to ka viņš apņemas šos darba pienākumus veikt.
Man amata apraksti ir noformēti kā darba līgumu pielikumi, un tie ir abu pušu (DD un DŅ) parakstīti.
Man amata apraksti ir noformēti kā darba līgumu pielikumi, un tie ir abu pušu (DD un DŅ) parakstīti.
Liels jums paldies!Mūsu viedokli sakrīt!Bēt vadība man prasa vai nevaram iztikt ar ievadinstruktāža žurnāla ielikto paraksu?Es tam negribu piekrist,jo tas ir dažādi dokumenti!?Un nekāds sakars nav!?

Alvin 25.09.2007 16:14
98 ziņojumi
98 ziņojumi
Ради бога. Если хотите, то обходитесь. Но вот претензии потом предъявлять будет сложно. Работник скажет, что понятия не имеет о своих обязанностях.Не ознакомили.
Да и инструктаж - это не только подпись. Если делать по-умному, то на него тоже должна быть письменная инструкция.
Да и инструктаж - это не только подпись. Если делать по-умному, то на него тоже должна быть письменная инструкция.
Spasibo vsem otvetivshim !

Alvin 26.09.2007 10:34
98 ziņojumi
98 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt