Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
EDS - nodokļu izdrukas.
Labrīt.
Kaut kur lasīju, ka no EDS var izdrukāt arī nodokļu izdrukas. Bet laikam jau tā nav, jo nevaru atrast kur to varētu izdarīt.Varbūt Jums ir pieredze?
Atbildes (34)
Ну а предел моих мечтаний в ЕДС получать справку о долгах. Вот счастье было-бы.
О долгах или отсутствии таковых?
Man gan EDS nerāda atlikumu...ne pareizu, ne nepareizu...jau mēnešus divu apgalvo, ka šobrid informācija nav pieejama...:(
Vinita, bet informācija ir pieejama tikai tiem kam ir paraksta tiesības, ja Jūs esat tikai lietotājs, tad Jūs nevarat redzēt nodokļa atlikumus.
Es esmu ar paraksta tiesībām un tik un tā neredzu...
tās būs pieejamas tokai pēc 17.12
Vakar seminārā nejauši iebāzu degunu kādā materiālā, kur VID darbiniece vadījusi semināru tieši par EDS.
Tur bija jau paraugi, kā izskatīsies EDS pēc rekonstrukcijas. Bija jau gan garš saraksts ar jaunām opcijām, bet ierakstu "nodokļu vēsture" tā arī neatradu.
Starp citu, bija labs seminārs (vadīja N.Janoviča), vienīgi iesācējiem par grūtu, zinošākiem nedaudz par garlaicīgu, un visu nepaspēja izstāstīt. (Par gada pārskatu).
(vadīja N.Janoviča), - tā ir super "tante", viņa tā vienmēr cenšas visu izskaidrot, kā maziem bērniem, lai neviens jautājums nepaliktu neatbildēts, tāpēc sanāk - vienīgi iesācējiem par grūtu, zinošākiem nedaudz par garlaicīgu -nevar visiem notrāpīt
kā izskatīsies EDS pēc rekonstrukcijas
atkal būs problēmas
Larao
Tā jau arī bija - centās visu izstāstīt, un nepaspēja visu iecerēto. Bet viņa patiešām ir zinoša, agrāk bijusi VID-ā Audita daļas priekšniece. Katrā ziņā man viņa patika.
Attiecībā uz EDS gribas cerēt uz labāko, bet cerība... paliek cerība, ja vien nenosprāgst...
ja vien nenosprāgst, ja vien nenosprāgst, ja vien nenosprāgst,:-x
Larao
Kas tad nu? Plate iestrēga?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture