Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
gribu iegādāties grāmatvedības metodiku Uz tēmu sarakstu
gribu iegādāties grāmatvedības metodiku
Interese elektroniskā formā.
Pamatnodarbošanās tirdzniecība mazumā un pakapojumu sniegšana.
Kur var nopirkt? Vb kāds izstrādā?
PS Šoreiz nederēs faili no Veidlapas+.
Atbildes (24)
Metodiku izstrādā katram uzņēmumam individuāli!
Paņemat darbā prakstikantu no augstskolas, par minimālu algu un uzdodat viņam par pienākumu metodiku izstrādāt. Vai arī kādam studentam piedāvājat kā diplomdarba tēmu! Abi būsiet apmierināti (varbūt).
Nu nav tik traki, ja ir gatavs dokuments,pa dažām dienām var pieskaņot savām prasībām un niansēm, tāpēc vēlos tādu iegādāties!!!!
Возьмите заготовки в хранилище у Клео, у нее там всё на все случаи жизни есть. Никто Вам лучше Вас не напишет.
Zinu, ka kādus 3 gadus atpakaļ, viens uzņēmums zvanījās, un piedāvāja nopirkt 'mūsu interesējošas jomas grāmatvedības metodiku, ko arī izdarījām un pielāgojām savam uzņēmumam. Un šobrīd man atkal vajag tādu metodiku , tikai citai uzņēmējdarbības jomai, un nekādi nevaru atcerēties, kas tā bija par firmu.:'(
Apskatiet lapā
www.merkurijslat.lvpiedāvā M. Januškas grāmatu Uzņēmuma uzskaites politikas veidošana un atjaunošana
Grāmatvedības dokumentu paraugi, komplektā arī CD ar dok. paraugiem .
Nu, Cleo metodikas ir vienkārši ideālas.Tikai vajag piedzīt sava uzņēmuma specifikai.Unkurš gan labāk , ja ne galvenais (vai vienīgais) grāmatvedis zinās, kas notiek uzņēmuma grāmatvedībā.Es jau nu naudu netērētu. Es naudu tērēju tikai VGK + un tikai!!!:-)
Es arī nespēju iedomāties, ka metodiku man vajadzētu pirkt.
Kurš gan labāk zina, kā ir ērtāk un piemērotāk attiecīgajā uzņēmumā kārtot grāmatvedību, ja ne pats galvenais grāmatvedis.
Ko gan students var izstrādāt, kurš nekad nav strādājis un nezina, kas un kā uzņēmumā notiek.
Ince
Vb kāds izstrādā?
Caur
www.google.lv,
www.latne.lvvar atrast firmas čupu-čupām
Пишите мне на почту:
irina@kjserviss.lv
Kā tad tas students tos bakalaura un maģistra darbus taisa? Ja neko nezina?
Н.Лысенок издавала такие методики.тел.7225201,9536312
Anda
Nezinu kā Jums, bet es tos bakalaura un maģistra darbus esmu atlasījies, ka acis jau uz kātiņiem.
Ja students vienlaicīgi arī strādā - viss normāli, ja tikai studē - baldrijāņi jādzer - lasot un klausoties aizstāvēšanu...
"Н.Лысенок издавала такие методики" - только не это!!!!!
Un kādas atsauksmes par šeit jau pieminēto
Merkurijs.lvun M.Janušakas grāmatām?
Man ir M. Januškas grāmata "Grāmatvedības uzskaite praktiskajās situācijās" ar CD. Tik tajā CD ir likumi un MK noteikumi, tur nav metodikas.
Un pati grāmata ir to vērta, lai maksātu 26 latus? Es saprtatu no anotācijas, ka CD ir kait kādi paraugi
Un vai grāmatnīcās ši grāmata ir?
M. Januškas grāmata "Grāmatvedības uzskaite praktiskajās situācijās" ar CD. Tik tajā CD ir likumi un MK noteikumi, tur nav metodikas, arī nekādu paraugu tur nav. Pati iegrābos
Diskā ir tik MK noteikumi sākot ar Nr.154; Nr. 585. vel k. kādi norādījumi par pamatlīdzekļu uzskaiti, utt..... LGS līdz Nr.5. Tik visu to var dabūt internetā un par brīvu.....
varat mēģināt man uzrakstīt uz e-pastu, ja negribas failu glabātuvē skatīties
cleo@apollo.lv(mājās) vai
skudrina_inara@apollo.lv(darbā)
Paldies, Cleo un visiem par atbildēm! Paliku tomēt pie Cleo failiem, nu atliek tikai pielāgot savām prasībām un papildināt ar vajadzīgiem nolikumiem!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture