Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kāpēc pārlec VGK valoda?
Varbūt kāds var palīdzēt?
Visu laiku lietoju VGK latviešu valodā, tad vienā brīdī (mēnesi atpakaļ) tā pati no sevis sāka pārlekt visu laiku uz krievu valodu. Personīgajā kabinetā neatradu kur to var labot. Nav jau nekas sevišķis, bet latviski man ir ērtāk.
Atbildes (12)
в правом верхнем углу переключатель:-D
Man arī. Iepriekš teksta kodējums "pārleca", tagad valoda:-(
Tas jau skaidrs, bet valoda pārlec pēc katras kad tiek pālādēts (piemēram uz nākamo tēmu)
Pēc katras reizes speist augšējā labajā stūrī kautkā nesagādā prieku.
domāts - pēc katras reizes
Man atkal ir tā. ka vispār bieži met no kluba ārā. Uzmet paziņojumu -''Send'' vai'' Dont send '' un 'tu-tū..:-/
Bet agrāk taču bija viss Ok nekādu problēmu nebija, tas tikai apmēram pēdējo mēnesi (vismaz man)
Man arī liekas, ka vainīgs pašas dators.
Nedomāju vis ka vainīgs karstums, ja nu vienīgi VGK administratoriem
Ja būtu vainīgs pašas dators, tad jau viss pārējai arī neietu, jeb es kautko nesaprotu. Starp citu strādājot uz citiem datoriem notiek tas pats.
2inta- varbūt jau problēma novērsta, bet, ja nē, uzrakstiet redaktoram.Manarī tieši tā bija, viņš man atbildēja, ka bija problēma un novērsa.:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture