Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
atvallinaajuma nauda?
nesaprassanaas - mo kaa tad jaareekkina taa atvallinaajuma nauda???
man te grib iestaastiit ka preemijas iekssaa neskaitot!
taa ir???
tikai plikaa alga sstolli??
gribeetu dzirdees kaada speccuka viedokli.
tenkuju!
Atbildes (17)
Средняя З/плата за полгода,включая все доплаты, облагаемые налогами, умноженная на количество отпускных дней,минус налоги=сумма к выплате.
Prēmijas, kas saistītas ar darba attiecībām tiek iekļautas vidējā izpeļņā !!
Vienvārdsakot, vid.izpeļņā iekļauj visu, kas saistīts ar darba attiecībām !
Kretiins, kas tad Jums par tādiem sliktiem padomdevējiem8-)
padom deveejs - ssefs kurss grib ieekonomeet.
vot - darbiniekam bija pagaajussajaa meenesii preemija - ssomeenes dzrbinieks iet atvallinaajumaa.
bet man te staasta ka jaareeekkina no plikaas algas neiekllaujot to summu kuru vinnss ir gods godam sanneemis par paarpildiito plaanu.
nee nu cik es saprotu tad ja to preemiju noformulee savaadaak - tjipa nez kaadas tus piemaksas - samaksas tad var arii neiekllaut atvallinaajumaa - vai taa ir??
a varbuut ka es daudz par daudz domaaju???
Piemaksa saistīta ar darbu arī iet atvaļ. aprēķinā. Neiet pabalsti , dāvanas , balvas kas nav saistītas ar darbu.
Darba likums
75.pants Vidējās izpeļņas aprēķināšana
(1) Visos gadījumos, kad darbiniekam saskaņā ar šo likumu izmaksājama vidējā izpeļņa, tā aprēķināma par pēdējiem sešiem mēnešiem no darba algas, no normatīvajos aktos, darba koplīgumā vai darba līgumā noteiktajām piemaksām, kā arī no prēmijām.
http://www.likumi.lv/doc.php?id=26019&mode=DOC
Kretiins видимо ваша премия была ковертная, потому она не попадает в расчет.
nee nee - piem mums vis ir oficiaali.
Тогда надо поинтересоваться у бухгалтера.За это не казнят.
Kretiins, поставьте у себя на компе, пожалуйста, латышский язык. Очень тяжело читать то, что Вы пишете.
Nu tagad cita lieta!
mjā gan!
un kāds vēl pie tam!
inteliģents kretīns.
hi!
unikums!LOL
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture