Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
инструктаж по ТБ Uz tēmu sarakstu
Atbildes (18)
По договору.;-)

070707 10.08.2007 10:04
1384 ziņojumi
1384 ziņojumi
Что? договор?
да обычный, только написать что инструктаж и можно еще включить туда что инструкции получили, что там еще он делал?
да обычный, только написать что инструктаж и можно еще включить туда что инструкции получили, что там еще он делал?

070707 10.08.2007 10:20
1384 ziņojumi
1384 ziņojumi
Кто?

070707 10.08.2007 10:29
1384 ziņojumi
1384 ziņojumi
Она не верит во что?
Я не поняла.У меня в магазинчике тоже 3 чел. инструкции есть, в журнале написано что хозяин проводил.Больше вопросов небыло при проверке.
Я не поняла.У меня в магазинчике тоже 3 чел. инструкции есть, в журнале написано что хозяин проводил.Больше вопросов небыло при проверке.

070707 10.08.2007 10:38
1384 ziņojumi
1384 ziņojumi
а для чего тогда наемный с удостоверением,если дир может купить инструкции в магазине заполнить журнал и прочитать инструктаж сотрудникам.Или у дира должна быть аплиециба?Что-то я отупела совсем,жарко,кондешки нет.Какими правилами это все регулируется(что читающему нужна аплиециба)
http://www.likumi.lv/doc.php?id=26020&menu_body=KDOC
Darba aizsardzības likums
9.pants Darba aizsardzības organizatoriskā struktūra
(1) Lai veiktu darba aizsardzības pasākumus un darba vides iekšējo uzraudzību, darba devējs:
1) PATS var veikt darba aizsardzības speciālista pienākumus — ja uzņēmumā ir NE VAIRĀK KĀ DESMIT nodarbinātie UN DARBA DEVĒJS IR APMĀCĪTS Ministru kabineta noteiktajā kārtībā;
2) norīko darba aizsardzības speciālistu — ja uzņēmumā ir mazāk nekā 50, bet vairāk nekā desmit nodarbinātie;
3) norīko vairākus darba aizsardzības speciālistus vai izveido darba aizsardzības organizatorisko struktūrvienību — ja uzņēmumā ir 50 vai vairāk nodarbināto.
Darba aizsardzības likums
9.pants Darba aizsardzības organizatoriskā struktūra
(1) Lai veiktu darba aizsardzības pasākumus un darba vides iekšējo uzraudzību, darba devējs:
1) PATS var veikt darba aizsardzības speciālista pienākumus — ja uzņēmumā ir NE VAIRĀK KĀ DESMIT nodarbinātie UN DARBA DEVĒJS IR APMĀCĪTS Ministru kabineta noteiktajā kārtībā;
2) norīko darba aizsardzības speciālistu — ja uzņēmumā ir mazāk nekā 50, bet vairāk nekā desmit nodarbinātie;
3) norīko vairākus darba aizsardzības speciālistus vai izveido darba aizsardzības organizatorisko struktūrvienību — ja uzņēmumā ir 50 vai vairāk nodarbināto.
Nak
ziņojumu: 410 10.08.2007 10:56
...Что-то я отупела совсем,жарко,кондешки нет...
(трое суток доходило);-)
ziņojumu: 410 10.08.2007 10:56
...Что-то я отупела совсем,жарко,кондешки нет...
(трое суток доходило);-)

Хорошо, что только на третьи сутки дошло. Я уже три дня одну фирму мусолю. Авансовый так сделать и не могу. Жара просто убивает. Только спать под шум вентилятора и можно.:-(

Aleksja 13.08.2007 23:06
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
А я работаю когда НАДО, и НЕ работаю, когда есть возможность.И в жару, и в холод.
Испортилось во мне что-то.:-(
Испортилось во мне что-то.:-(

F5 14.08.2007 07:37
1586 ziņojumi
1586 ziņojumi
Ambera (трое суток доходило)
На самом деле я тут малышей делала(2)Из 50 док-тов 22 неверно
Убила 4 дня пока все переделали,подписали,сдали.:-)

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt