Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Graudu realizācija un pavadzīme
Labdien!
Vai graudu realizāciju - piegādi arī jāraksta uz VID numura pavadzīmes?
Paldies!
Atbildes (7)
Jebkurš realizācijas darījums jānoformē ar pavadzīmi, nav nekādas atšķirības vai tie ir graudi vai šnabis no graudiem
Paldies, bet atbildi jau atradu MK Not.Nr.1038 pati. Biju jau kaut kur dzirdējusi , ka par paša ražoto un neapstrādāto drīkst nenoformēt pavadzīme ar VID numuriem!
Storno tad nu gan būtu jāizvērtē tomēr vai ir jādod padomi tik neapdomīgi!!!!
Pašaudzētus graudus - kā l/s produkciju - drīkst realizēt uz pavadzīmes bez VID numura.
kurš šo noteikumu punkts atļauj par pašu ražoto produkciju realizāciju nenoformēt ar pavadzīmi? Interesanti kādā tad veidā jūs savu produkciju pārdotu piem mums?
es jau nezinu kas jūs esat- varbūt ka individ.uzņēmējs vai tml- tad jau vajag ar to ari sākt
Storno.
Tas jau vienalga, kas es esmu, tam nav nozīmes. Pavadzīmi ar likumos (PVN un grāmatvedība) noteiktajiem rekvizītiem es jau gan rakstīšu, bet ātrais jautājums bija par tiem VID-a numuriem.
Taču iekšējai kontrolei jābūt tik un tā. Citreiz uz iepriekš nesareģistrētām pavadzīmēm to izdarīt ir daudz grūtāk.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture