По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

Graudu realizācija un pavadzīme Uz tēmu sarakstu

Graudu realizācija un pavadzīme
Labdien!

Vai graudu realizāciju - piegādi arī jāraksta uz VID numura pavadzīmes?

Paldies!
Ingad
Ingad 07.08.2007 09:00
460 ziņojumi

Atbildes (7)

Jebkurš realizācijas darījums jānoformē ar pavadzīmi, nav nekādas atšķirības vai tie ir graudi vai šnabis no graudiem
Storno
Storno 07.08.2007 09:04
1392 ziņojumi
Paldies, bet atbildi jau atradu MK Not.Nr.1038 pati. Biju jau kaut kur dzirdējusi , ka par paša ražoto un neapstrādāto drīkst nenoformēt pavadzīme ar VID numuriem!

Storno tad nu gan būtu jāizvērtē tomēr vai ir jādod padomi tik neapdomīgi!!!!
Ingad
Ingad 07.08.2007 09:12
460 ziņojumi
Pašaudzētus graudus - kā l/s produkciju - drīkst realizēt uz pavadzīmes bez VID numura.
Zvaigznite
Zvaigznite 07.08.2007 09:14
183 ziņojumi
kurš šo noteikumu punkts atļauj par pašu ražoto produkciju realizāciju nenoformēt ar pavadzīmi? Interesanti kādā tad veidā jūs savu produkciju pārdotu piem mums?
Storno
Storno 07.08.2007 09:15
1392 ziņojumi
es jau nezinu kas jūs esat- varbūt ka individ.uzņēmējs vai tml- tad jau vajag ar to ari sākt
Storno
Storno 07.08.2007 09:16
1392 ziņojumi
Storno.

Tas jau vienalga, kas es esmu, tam nav nozīmes. Pavadzīmi ar likumos (PVN un grāmatvedība) noteiktajiem rekvizītiem es jau gan rakstīšu, bet ātrais jautājums bija par tiem VID-a numuriem.
Ingad
Ingad 07.08.2007 09:38
460 ziņojumi
Taču iekšējai kontrolei jābūt tik un tā. Citreiz uz iepriekš nesareģistrētām pavadzīmēm to izdarīt ir daudz grūtāk.
Lacenite
Lacenite 07.08.2007 09:48
40 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.