По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Darba meklējumi Uz tēmu sarakstu

Darba meklējumi
Biju uz darba interviju lielā tirdzniecības firmā par grāmatvedi uz pilnu darba dienu.Jautāja cik vēlos saņemt algu, teicu 500 Ls uz rokas. Man pēc 3 dienām atzvanīja un atteica darbu. Paziņa, kas strādā šajā firmā uzzināja, ka es esot prasījusi par daudz. Nepatīk tagad tas, ka nesaka, cik darba devējs var maksāt. Varbūt būtu piekritusi uz mazāku algu.Vaišādā veidā vispār var kādreiz atrast darbu?
Bdaiga
Bdaiga 01.08.2007 19:14
269 ziņojumi

Atbildes (3)

www.cv.lv reģistrētiem darba meklētājiem ir tāda iespēja "virtuālā darba intervija" un tur attiecībā uz atalgojumu ir dota piemēram tāda atbilde': "Man nepieciešama papildus informācija par darbu, pirms mēs varam sākt runāt par algu, tādēļ vēlētos šo jautājumu atlikt. Varbūt jūs varētu pateikt, cik daudz līdzekļu budžetā esat atvēlējuši šajā amatā strādājošam speciālistam un kā darbojas jūsu procentu izmaksas shēma." respektīvi šo atbildi iesaka kā labāko - Atlieciet diskusiju par algu līdz brīdim, kad uzzināt visus nepieciešamos faktus. Jums nepieciešama ne vien informācija par pamatalgu, bet arī uzņēmuma piedāvātie papildus atalgojuma elementi- prēmijas, procenti no padarītā u.t.t.
Cleo
Cleo 01.08.2007 19:43
19235 ziņojumi
А может быть большая з/п это только предлог? А реальная причина в чём-то другом?
Gravchik
Gravchik 02.08.2007 08:28
6091 ziņojums
Как знать, может и в этом. Судя по некоторым вопросам на форуме, далеко не все бухи по квалификации тянут на 500 латов в руки. Но они же где-то работают. Значит такие тоже нужны, которые по 10 копеек за пучок.
Maija
Maija 02.08.2007 08:38
28223 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.