Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
izzina Uz tēmu sarakstu

Heilige 31.07.2007 11:18
15 ziņojumi
15 ziņojumi
Atbildes (58)
Larao, nevajag tā žēlot "nabaga малыши, un to īpašniekus"- grāmatvedim ir jādara savs darbs, lietvedim savs darbs galu galā neviens no tiem nabaga īpašniekiem nemaksā tam grāmatvedim tik lielu algu, lai šis strādātu par diviem. Ja grib ideālu lietvedību, lai algo speciālistu - lietvedi. Kur problēma? Kāpēc gan grāmatveži pēdējā laikā uzņemas arvien vairāk ne savu pienākumu??? - kārto lietvedību, darba aizsardzību, kurjera un sekretāra darbus... kad tad veiks savus tiešos grāmatveža pienākumus- savā brīvajā laikā?
Cik viegli padomus dot un citus ne žēlojot, bet vnk - ignorējot lietu patieso stāvokli...
Jāteic, ka nācies darīt darīt visu ko. Protams, vesela saprāta robežās - nenonākot līdz kurjera pakalpojumiem. Tas nācis man un tikai man par labu, jo iegūtās zināšanas, kā jau to daudzkārt esmu atzīmējusi, man neviens nevar atņemt un tās man noder un noderēs arī turpmāk.
Jāteic, ka nācies darīt darīt visu ko. Protams, vesela saprāta robežās - nenonākot līdz kurjera pakalpojumiem. Tas nācis man un tikai man par labu, jo iegūtās zināšanas, kā jau to daudzkārt esmu atzīmējusi, man neviens nevar atņemt un tās man noder un noderēs arī turpmāk.

Liepupe 31.07.2007 22:45
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Liepupe да я много чего знаю и умею, но это не значит, что я это буду делать в рамках хобби или благотворительности работодателю.:-/

090909 01.08.2007 08:13
3245 ziņojumi
3245 ziņojumi
Vai esat dzirdējušas frāzi no sava darba devēja - "negribi rakstīt rīkojumus un vēstules, nedari! Atradīsim tādu grāmatvedi, kurš par to pašu algu visu darīs"?
Sevišķi mazos uzņēmumos tas ir izplatīts!
Sevišķi mazos uzņēmumos tas ir izplatīts!
Хахаха!
Именно!
"За что ?Какая бумага? Какие чернила на принтер?Не нужны мне твои приказы!"
Именно!
"За что ?Какая бумага? Какие чернила на принтер?Не нужны мне твои приказы!"

F5 01.08.2007 09:29
1586 ziņojumi
1586 ziņojumi
Andai pēc būtības ir taisnība, jo arī dokumentu kārtošanā ir noteiktas prasības.
Ja kāds tās neievēro, tā ir tikai viņa paša darīšana.
Un kā esmu novērojis, Anda sniedz padomus, kas balstīti uz normatīvajiem aktiem. Kas ir tikai apsveicami.
Ja uzņēmums ir pavisam mazs, liels grēks nebūs, ja izziņa tiks iereģistrēta kopā ar nosūtāmajiem dokumentiem. Taču tāpēc nav jāpārmet Andai, kura dod padomu, kā jādara pareizi.
Ja kāds tās neievēro, tā ir tikai viņa paša darīšana.
Un kā esmu novērojis, Anda sniedz padomus, kas balstīti uz normatīvajiem aktiem. Kas ir tikai apsveicami.
Ja uzņēmums ir pavisam mazs, liels grēks nebūs, ja izziņa tiks iereģistrēta kopā ar nosūtāmajiem dokumentiem. Taču tāpēc nav jāpārmet Andai, kura dod padomu, kā jādara pareizi.
А кто говорит что не парейзи?Анде за это платят нехило, а другим-не платят.Или она у нас альтруистка?:-/

F5 01.08.2007 09:37
1586 ziņojumi
1586 ziņojumi
F5
Jūs esat Andas darba devēja, ja zināt, cik Andai maksā?
Ja cilvēks ir noslēdzis darba līgumu un piekritis darba samaksai, tad, manuprāt, nav visai korekti forumā sūdzēties, ka maz maksā. Sevišķi apspriest to, ka kādam citam maksā vairāk.
Bet tā jau ir gaumes lieta.
Ja Andai daudz maksā, man personīgi par to prieks. Un man prieks, ka jubkuram citam no Jums maksā daudz. Jo vairāk, jo labāk.
Jūs esat Andas darba devēja, ja zināt, cik Andai maksā?
Ja cilvēks ir noslēdzis darba līgumu un piekritis darba samaksai, tad, manuprāt, nav visai korekti forumā sūdzēties, ka maz maksā. Sevišķi apspriest to, ka kādam citam maksā vairāk.
Bet tā jau ir gaumes lieta.
Ja Andai daudz maksā, man personīgi par to prieks. Un man prieks, ka jubkuram citam no Jums maksā daudz. Jo vairāk, jo labāk.
F5 vi navernoje rjadom stoitje, kogda Anda polučajet zarplatu, raz tak horošo znajetje kak mnogo ej platjat. Legko sčitatj deņgi v čužom karmaņe, namnogo trudņeje delatj na sovestj svoju rabotu. Ņeznaju skoļko Anda polučajet, no esļi ona polučajet mnogo, to naverņaka zaslužila za svoju na sovestj prodelannuju rabotu...:-P

Energy 01.08.2007 09:43
144 ziņojumi
144 ziņojumi
Es piederu pie tiem grāmatvežiem, kuri par vienu algu visu dara! Rīkojumus, vēstules, žurnālus....
Jo VID pārbaudē neviens cits nebūs vainīgs, tikai grāmatvedis!
Lai gan maršruta lapas gan nerakstu! Kā es varu zināt uz kurieni kurš braukājis?
Jo VID pārbaudē neviens cits nebūs vainīgs, tikai grāmatvedis!

Lai gan maršruta lapas gan nerakstu! Kā es varu zināt uz kurieni kurš braukājis?
Кино:)))
Energy а вы отдельные журнальчики сама то имеете?:-/
А Андаз много раз говорила о своем вознаграждении.;-)
Energy а вы отдельные журнальчики сама то имеете?:-/
А Андаз много раз говорила о своем вознаграждении.;-)

Dtkt 01.08.2007 09:48
508 ziņojumi
508 ziņojumi
Kino ņe kino, a sama žurnaļčiki imeju, tem i sčastļiva!LOL

Energy 01.08.2007 09:50
144 ziņojumi
144 ziņojumi

Dtkt 01.08.2007 09:51
508 ziņojumi
508 ziņojumi
Každomu svojo!!!

Energy 01.08.2007 09:53
144 ziņojumi
144 ziņojumi
Мое СЧАСТИЕ савсем в другом.....
по-жизни прожито, надо было прийти на этот форум, чтобы узнать ГДЕ счастье должно быть.....
по-жизни прожито, надо было прийти на этот форум, чтобы узнать ГДЕ счастье должно быть.....

Dtkt 01.08.2007 09:53
508 ziņojumi
508 ziņojumi
Liekam lietā krievu kinoklasiku!:-/

Energy 01.08.2007 10:03
144 ziņojumi
144 ziņojumi
atliek vienīgi vēl iekārtot reģistrācijas žurnālu , kurā piereģistrēt visus regīstrācijas žurnālus. 
Ne vienmēr reģistrācijas (izziņu, rīkojumu utml. dokumentu) žurnālu skaits liecina par ideālu dokumentu apstrādi un iereģistrēšanu uzņēmumā. Ir bijusi pieredze pārņemt grāmatvedību, kur bija visādi reģistrācijas žurnāli, pat ceļazīmju reģistrācijas žurnāls... bet neskatoties uz to UIN PZA nesakrita ar UIN deklarāciju, tīrā peļņa bija aprēķināta nepareizi, jo no peļņas pirms nodokļiem nebija vis atskaitīts UIN pēc deklarācijas, bet gan aprēķināts 15% apmērā , līdz ar to nācās veikt korekcijas atlikumos, PVN neatbilda PVN deklarācijās uzrādītajam un pārbaudītajam pēc pirmdokumentiem. Tas viss protams ir labojams un izlabots, bet ja visa enerģija aiziet uz reģistrācijas žurnālu iekārtošanu, tad neatliek laika savu tiešo pienākumu veikšanai - grāmatvedības kārtošanai, jo visu laiku aizņēmusi lietvedība.
Domāju, ka jāizvērtē, kas ir sāpīgāk - vai iztikt bez kāda izziņu reģistrācijas žurnāla, kas būtībā neietekmē nodokļu aprēķinus - un pievērst vairāk uzmanības grāmatvedības jautājumiem un pareizībai- jo pārbaudes gadījumā iepriekš minētās PVN un UIN nesakritības varētu uzņēmumam nest zaudējumus soda naudu un uzrēķinu veidā.
Protams, ka jāiet uz to, lai tiktu ideāli sakārtots viss, uz to jātiecas vismaz.

Ne vienmēr reģistrācijas (izziņu, rīkojumu utml. dokumentu) žurnālu skaits liecina par ideālu dokumentu apstrādi un iereģistrēšanu uzņēmumā. Ir bijusi pieredze pārņemt grāmatvedību, kur bija visādi reģistrācijas žurnāli, pat ceļazīmju reģistrācijas žurnāls... bet neskatoties uz to UIN PZA nesakrita ar UIN deklarāciju, tīrā peļņa bija aprēķināta nepareizi, jo no peļņas pirms nodokļiem nebija vis atskaitīts UIN pēc deklarācijas, bet gan aprēķināts 15% apmērā , līdz ar to nācās veikt korekcijas atlikumos, PVN neatbilda PVN deklarācijās uzrādītajam un pārbaudītajam pēc pirmdokumentiem. Tas viss protams ir labojams un izlabots, bet ja visa enerģija aiziet uz reģistrācijas žurnālu iekārtošanu, tad neatliek laika savu tiešo pienākumu veikšanai - grāmatvedības kārtošanai, jo visu laiku aizņēmusi lietvedība.
Domāju, ka jāizvērtē, kas ir sāpīgāk - vai iztikt bez kāda izziņu reģistrācijas žurnāla, kas būtībā neietekmē nodokļu aprēķinus - un pievērst vairāk uzmanības grāmatvedības jautājumiem un pareizībai- jo pārbaudes gadījumā iepriekš minētās PVN un UIN nesakritības varētu uzņēmumam nest zaudējumus soda naudu un uzrēķinu veidā.
Protams, ka jāiet uz to, lai tiktu ideāli sakārtots viss, uz to jātiecas vismaz.

Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt