Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Tildes jumis PVN1
Veidojot Tildes Jumī atskaiti PVN1 ja rēkins iegrāmatots uz vairākiem izdevumu kontiem, atskaitē PVN1 atšifrējas vairākās ailēs, nevis vienā kā vajadzētu. Ko es daru nepareizi?
Atbildes (7)
Ja rēķins reģistrā ievadīts kā viens rēķins, problēmai nevajadzētu būt, bet, ja jūs vadat katru kontējumu atsevisķi un piereģistrējat atsevišķi, tad sadalās.
Ja rēķins ir ievadīts uz vairākiem izdevumu kontiem, bet summa PVN ir viena, tad PVN1 atskatē ir jāparādās viens ieraksts
Paldies par atsaucibu, bet gudrāka netiku. Es vadu caur grāmatojumiem rēķinu kā vienu bet tas sadalās uz teiksim diviem izdevumu kontiem, PVN summa ir viena. Tālāk veidojot PVN 1 atskaiti tur parādās viens ieraksts ar vienu no izdevuma summām bez PVN un otrs ieraksts ar otru izdevuma summu un PVN. Pavadzīmes nummurs un datums abām rindām vienāds un VID iebilst jo nesaprot. Saskaitot abās rindās izdevumu daļu iegūst kopējo summu bez PVN.
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3912/en-US/DesktopDefault.aspx
Palasiet! Tā nevar būt
Jo ja grām. sastāv no
D7710 50 Ls
D7550 50 Ls
K5721 18 Ls
Tad PVN1 tam ir jābūt vienā rindā
Paldies Larao, paskatījos. Ieraudzīju nesakritību dokumenta tipos. Es grāmatojot rēķinu tur atstāju uzrakstu grāmatojums, bet tildes mājas lapā norādīts dokumenta tips - rēķina kontējums, varbūt tas arī ir tas āķis? Pēc brīvdienām izmēģināšu.
nezinu gan vai tas būs tas āķis, man rēķinus grāmatojot vienmēr paliek tips grāmatojums... un nekad arī nav bijusi problēma ka parādītos 2 ailēs... varbūt ir kāds āķis PVN1 specifikācijā... noteikti uzzvaniet Tildei un pajautājiet!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture