Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
atvallinaajuma nauda
darbiniekam ieprieksseejos meenessos ir izmaksaata daavana-naudaa.
vot.
vai apreekkinot atvallinaajuma naudu ssii daavanas summa arii tiek ietverta tajaa sumaa no kuras tiek apreekkinaata atvallinaajuma nauda??
(kaa tad tur ir ar taam daavanaam??):-(
Atbildes (12)
Я бы сумму подарка в расчет отпускных не включала.
kur es vareetu par to visu izlasiit.
kas tiek ietverts un kas netiek ietverts atvallinaajuma naudas apreekkinaassanai.
paldies jau iepriekss.
kur es vareetu par to visu izlasiit - закон о труде.
В расчет включают - з/пл, доплаты, премии.
Не включают - отпускные, больничные, подарки.
В расчет включают - з/пл, доплаты, премии.
Не включают - отпускные, больничные, подарки.
Совершенно верно.
75.pants. Vidējās izpeļņas aprēķināšana
(1) Visos gadījumos, kad darbiniekam saskaņā ar šo likumu izmaksājama vidējā izpeļņa, tā aprēķināma par pēdējiem sešiem mēnešiem no darba algas, no normatīvajos aktos, darba koplīgumā vai darba līgumā noteiktajām PIEMAKSĀM, KĀ ARĪ NO PRĒMIJĀM.
(5) Dienas vidējo izpeļņu aprēķina, pēdējo sešu mēnešu darba samaksas kopsummu dalot ar šajā periodā nostrādāto dienu skaitu. Ja darbiniekam ir noteikts summētais darba laiks, dienas vidējo izpeļņu aprēķina, pēdējo sešu mēnešu darba samaksas kopsummu dalot ar šajā periodā nostrādāto stundu skaitu un reizinot ar astoņi (darbinieka normālais dienas darba laiks stundās). NOSTRĀDĀTO DIENU SKAITĀ NEIETILPST PĀREJOŠAS DARBNESPĒJAS DIENAS, ATVAĻINĀJUMA DIENAS UN DIENAS, KAD DARBINIEKS NAV VEICIS DARBU ŠĀ LIKUMA 73.PANTAPIRMAJĀ, OTRAJĀ UN CETURTAJĀ DAĻĀ MINĒTAJOS GADĪJUMOS.
Ja nav žēl maksāt lielāku atvaļinājuma naudu uz dāvanas rēķina, tad ņemat vērā pie vidējās izpeļņas!'
Bet, lai nu kam, bet vidējās izpeļņas aprēķināšanas metodikai (t.i., algu, prēmiju, ...) uzņēmumā jābūt!
Kretiins
Šausmas!! Kā vajag sevi ienīst lai izvēlētos sev tādu niku.
Man arī tas pats ienāca prātā
Iedomājaties, kā vajag ienīst savu bērnu, lai dotu viņam vārdu STĪVS, ja uzvārds ir GULBIS!
Tas jau nu bija domāts tā orģinālāk - angļu mēlēLOL
Brūka Piepe arī jauki izklausās!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture