Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pašpatēriņš
Nekad neesmu saskārusies ar to, kā pašpatēriņs tiek dokumentali noformēts. Piem, uzņemums izmantoja paša preces- lampas (kas ir noliktavā uz vairumtirdzniecibu) sava biroja iekārtosanai. Kam jābūt? Aktam? PPR sev?.. PVN tacu janomaksā VK.
Atbildes (9)
Jabūt vai iekšējaj pavadzīmei. vai aktam.;-)
Ambera laikam grib man pateikt, ka tas, ko esmu minējusi, nemaz neskaitās pašpatēriņs... ???
Kā tad laik noformēju un klasificēju gadijumu, kad uzņemums , kurš tirgo elektropreces, izmanto savas lampas, rozetes, vadus iznomāta biroja apgaismojuma ierīkošanai ?.. Palīdziet, lūdzu tikt skaidrībā.
Ambera laikam grib man pateikt, ka tas, ko esmu minējusi, nemaz neskaitās pašpatēriņs... ???
- Pilnigi pareizi.
Kā tad laik noformēju un klasificēju gadijumu, kad uzņemums , kurš tirgo elektropreces, izmanto savas lampas, rozetes, vadus iznomāta biroja apgaismojuma ierīkošanai ?..
- Ar iekšejo pavadzīmi un kontējumiem.
tieši to ne tikai viņa grib pateikt. to saka pats jēdziens " pašpatērinš'
а как быть в случае, если небольшое кафе - как оформлять питание работников(их 2) и нужно ли это делать?
Если делать по-науке, то будет собственное потребление с добавлением к заработной плате.
Хотя можно и не делать. Нечто не сэкономите, чтобы двух человек покормить.
Спасибо, я так и думала, что не стоит замарачиваться с этим.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture