Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atpūta
Lūdzu padomu no pieredzes....Darba kolektīvs un atpūta pie dabas. Kā šo pasākumu sakārtot lai grāmatvedībā atspoguļotos tomēr saimnieciskie izdevumi, ir varianti????
Jau iepriekš paldies, par vērtīgajiem padomiem .
Atbildes (26)
Sporta svētki darbiniekiem.Bet nez vai tie būs saimnieciskie izdevumi?????
diez vai kaut ko tādu dabūsiet gatavu
Vai variantu ar lielās nojumes iznomāšanu , varētu kaut ko dabūt gatavu??? Ir varbūt pielietojamie varianti???
ja nu vienīgi jums pretējā puse noformē kā saimnieciskos izdevumus.
un kāds būs pamatojums nojumes iznomāšananai saistībā ar saimnieciskajiem izdevumiem?
Sibylla
kāds sakars tur ar pretējo pusi? Iznomātājam ir absolūti vienalga kur to nojumi liks
ieklās kabinetā jumta remonta laikā...
Да никак вы в хозяйственные не спишете. Еще на репрезентацию можно попробовать.
Seminārs par materiālo krājumu, ieņēmumu un izdevumu uzskaites jautājumiem, ietverot nodokļu izskaidrošanu personālam...
Es visas šādas izpriecas noformēju ar rēķinu "telpu noma" un tad - sanāksme par gada rezultātiem, sanāksme par stratēģiju, seminārs par klientu apkalpošanu utt.
Uzņēmumus arī pats izīrē telpas (zāles) citām firmām semināriem, tāpēc tā būs tāda uzkrītoša padarīšana.... Aivars007 paldies, redzams Jums ir plaša spektra pieredze par ko pārliecinos forumā, man daudz vēl jāapgūst...Varbūt nav piklājīgi8-) , vai ir iespējama pieredzes apmaiņa ar e- pastu
Nav problēmu - ja vien ir laiks, ar lielāko prieku palīdzu ar padomu. Vienīgi savu e-pastu šeit publiski gan nerakstu.
Uzrakstiet savu e-pastu - es noteikti atbildēšu.
Pastiņs
poziti22@inbox.lvDraudzīgs paldies;-)
Labi, aizrakstīšu, tikai vakarā vēlāk, tagad neesmu pie sava datora.
Bet mēs uz vgk kasti uzrakstīsim, ja kas...;-)
Mēģiniet, man nav iebildumu.
Neesmu nekad mēģinājis to apskatīt.
Vai katram no mums tur kaut kas pienāk? Es nemaz nezinu, neesmu interesējies.
Jā, un visas korī
Patiešām pamēģiniet. Nekad vēl neesmu redzējis e-pastu korī...
uz semināriem visu laiku aicina
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture