По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.

par izņemto pilno atvaļinājumu, bet nenostrādāts gads! Uz tēmu sarakstu

par izņemto pilno atvaļinājumu, bet nenostrādāts gads!
Situācija:esmu piešķirtajā četru ned. atvaļinājumā, bet ir labāks darba piedāvājums un vēlos rakstīt atlūgumu.Esmu nostrādajusi tikai 7 mēn. Vai darba dev. var ieturēt samaksu par izņemto atvaļ.? Darba lik.78.p. minēts ieturējums tikai atlaišanas gadījumā. Un no kā var ieturēt,ja esmu jau saņēmusi atvaļ.naudu? Jo pēc atvaļ. strādāšu tikai nedēļu.

Paldies jau iepriekš
Samanta26
Samanta26 28.06.2007 15:42
5 ziņojumi

Atbildes (7)

Alga un kompensācija bus pārrēķināta.
Nkorole
Nkorole 28.06.2007 15:56
1382 ziņojumi
Atvaļinājuma tagad var iet pēc 6.menēšiem, var ieturiet naudu jā, tas būs vairak par nostradato laiku , par kuru jabūt kompensacijai,atlaidīšāna gadījma:-/
Februaris
Februaris 28.06.2007 15:59
3562 ziņojumi
man liekas, ka tas būs atkarīgs tikai no Jūsu darba devēja, jo principā pēc visiem aprēķiniem it kā būtu jāatgriž naudiņa, bet .... Nedēļu bez maksas
Larao
Larao 28.06.2007 16:09
6767 ziņojumi
vienīgi vai Jūs varat aiziet no darba pēc nedēļas?
Larao
Larao 28.06.2007 16:09
6767 ziņojumi
Ja es šonedēļ uzrakstu atlūgumu, tad paliek 3 atvaļinājuma nedēļas un 1 nedēļa jānostrādā, lai būtu mēnesis. Tā tas bija domāts:)

Loģiski jau būtu, ka no manis ieturētu par tām 2 atvaļinājuma nedēļām, jo neesmu nostrādājusi pilnu gadu, bet tad jau man pašai jāiemaksā darba devēja kontā, jo atvaļinājuma nauda man jau ir izmaksāta, kā jau rakstīju. Bet vispār Darba likums neatrunā šadu gadījumu par ieturējumiem, kad darbinieks uzsaka darbu.
Samanta26
Samanta26 28.06.2007 16:31
5 ziņojumi
Domāju, ka darba devējs ir tiesīgs "paturēt" Jūs darbā mēnesi pēc iesniegtā atlūguma. Tad jau arī būs no kā ieturēt avansā samaksāto naudiņu.

Tomēr nekas nenotiks, ja darbinieks aiziet un "neatvadās" no darba devēja.
Mu-maija
Mu-maija 28.06.2007 16:34
15962 ziņojumi
Bet vispār Darba likums neatrunā šadu gadījumu par ieturējumiem, kad darbinieks uzsaka darbu...

Kā tad neatrunā?

Pārlasiet uzmanīgi 78.pantu
Mu-maija
Mu-maija 28.06.2007 16:35
15962 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.