Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Neapliekamais minimums- atbrīvots darbinieks mēneša vidū un atvaļ.komp Uz tēmu sarakstu
Neapliekamais minimums- atbrīvots darbinieks mēneša vidū un atvaļ.komp
Darbinieks tika atbrīvots 06.06.2007. Sāka pie mums strādāt 2005.gadabeigās - atvaļinājumā nebija.
Tagad pie atbrīvošanas aprēķināju algu par 4 dienām un neizmantotā atvaļinājuma kompensāciju.
K''a tad ar neapliekamo minimumu (es piemēroju par 4 dienām= (50/30= 1,67 1,67*4= 6,68LVL) Vai es pareizi izdarīju?
Atbildes (9)
Neapliekamo minimu var piemerot tikai līdz 06.06.07.
ja ar 6 atbrīvots, tad iznāk 3 dienas
Kāpēc dalat ar kalendārajām dienām, bet reizinat ar darba dienām? Jāreizina arī ar kalnedārajām dienām - tātad 6.
Lilllis
ziņojumu: 9 28.06.2007 14:41
ja ar 6 atbrīvots, tad iznāk 3 dienas
nebūs gan tā, jo darba dienas ir 1; 4; 5; 6
ja 6 datums ir darba diena, ja nē tad dokumenti ir jāatdod 5
Neapliekamais minimusm ir par kalendaro mēneši, ne vis par darba dienam. 6 dienas.
jā, minimums pa visām kalendāra dienām, bet es te domāju, ka alga nepareizi sarēķināta, nevis 4, bet 3 dienas iznāk:)):))
Paldies

minimumu paraeizināju ar kalendārajām un tālāk aizgāju pa darba dienām. Viss tagad sanāk ok
Minimums: 50/30*6=10.00
Alga domāju ir divi varianti vai nu tabelē viņam ir strādāts vai nav tajā 6. datumā- no tā atkarīgs.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture