Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Uzņēmējdarbība, komerclikums, darījumi. Sabiedriskās un bezpeļņas organizācijas, budžeta iestādes
Поступление денег от физического лица Uz tēmu sarakstu

Elana25 26.06.2007 16:28
152 ziņojumi
152 ziņojumi
Atbildes (27)
Lanuska,
bet es, piemēram, par vīra tyelefonu no sava konta maksāju (MU norādu, ka par tādu un tādu personu pēc tāda un tāda rēķina). Un ko, Tele2 to nedrīkst ieskaitīt, kā samaksātu par manu vīru (jo ar mani taču līguma nav, ir tikai ar vīru)?
bet es, piemēram, par vīra tyelefonu no sava konta maksāju (MU norādu, ka par tādu un tādu personu pēc tāda un tāda rēķina). Un ko, Tele2 to nedrīkst ieskaitīt, kā samaksātu par manu vīru (jo ar mani taču līguma nav, ir tikai ar vīru)?

Jena 03.07.2007 16:17
124 ziņojumi
124 ziņojumi
Ланушка, а если нет никакой цессии? За нас наши должники тоже много чего оплачивают. С какой стати мы должны договор цессии заключать. Мы никому никакие долги не передаем.
tas cesijas līgums jau viņiem saistošāks, jums nauda ienācās un viss, ja ļoti gribās satādiet aktu, ka X ir Y un abas puses paraxtās.

Sibylla 03.07.2007 16:32
1499 ziņojumi
1499 ziņojumi
мысль обратного порядка- накладная выписывается на фирму и оплачивается по кассе ,банковской карточкой часного лица (в магазинах стандартная ситуация) - так , что теперь при поступлении требовать от всех договора и пр.

Iks 03.07.2007 17:30
nav ziņojumu
nav ziņojumu
и я регулярно оплачиваю за кого-то счета, хорошо, что никто договор цессии заключать не потребовал:-S
Если в цели платежа написано, что за счет или ппр такой-то, то я бы не стала заморачиваться. Весной (бывает же такое!) пришли деньги от физического лица за ППР, долг по которой уже в накопления на сомнительных поставлен был с 2004 года. И такое бывает. Фирма приостановила деятельность, а к ним попал мой акт сверки на 31,12,06, по юридическому адресу. И актик мне подписали, и долги признали.

Aleksja 03.07.2007 23:33
10004 ziņojumi
10004 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt